peri 1- eger bu ülkeden bir gün gidecek olsan bu gidiş temelli bir gidişmi olur yoksa burda yaşamaya kısa bi ara vermek mi olur....burdaki hayata mola verip bir süre sonra geri dönermisin ...neden ?
HAYIR BU ÜLKEDEN ÇIKISIM OLSUN SANMIYORUM BİRDAHA ASLA GERİ GELMEM (TABİ ZİYARETLER İÇİN GERİ GELEBİLİRİM AMA ASLA BURADA KALMAM) 2- forumdaki bi çok kişiyle muhabbetin olduğunu biliyorum ama fikirler yaşayış tarzı falan gibi kriterleri dikkate alırsan forumda kendine en yakın hissettiğin kimler var ?
BU SORUNUN CEVABINI TAM OLARK VEREMİYORUM HERAN ARKAMDAN VURULACAKMIŞIM GİBİ BİR HİS VAR, FORUMDA 3 YADA 4 KİŞİ VAR GÜVENDİĞİM AMA İSİM VEREMEM KUSURA BAKMA 3- en son msn konuşmamızın çok orta yerinde çıkmak zorunda kalmıştım özür dilerim

bidaha ne zaman görüşebilirz seninle konuşmayı özledim ben
BENDE SENİNLE KONUŞMAYI ÖZLEDİM SAATLERİMİZ BİR TÜRLÜ UYUŞMUYOR AMA EN KISA SÜREDE YÜZ YÜZE KONUŞAZ İNSALLAH ----------------------------------------------------------------
NoPasaran! 1- Kuzen forumu senin eline verseydim ilk 1 ayda neyi değiştirirdin ve uzun soluklu ne gibi işler yapardın
EGER ÖYLE BİRŞEY YAPSAYDIN SANIRIM ÜYELİK TİPLERİNİ DEĞİŞTİRİRDİM,CAFEYE ÖNEM VERİRDİM,30 GÜN FORUMA ONLİNE OLMAYANA CEZA VERİRDİM,SOSYAL AKTİVİTELERİ ARTIRIRDIM 2- Forumun farklı karakterlerinden birisin. Günde 1 kere foruma uğruyorsun kesin olarak ancak nedense MSN sohbetlerinde ve ikili forum geyiklerinde hiç yoksun. Sana ayrı bir gizem katan bu özelliğini bilerekmi yapıyorsun yoksa rastgelemi?
KESİNLİKLE ÖZEL YAŞAMIMM HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİĞİMDEN KATILMIYORUM,BENİM HAKKIMDA OLANI EN FAZLA 5 KİŞİ BİLSİN GERİSİ YETER
3- Kuzenim olmana rağmen forumda hiç ağırlık koyma gibi bir düşüncen yok. Sonuçta seni ne kadar sevdiğimi bilirsin ve isteklerini red etmemin zor olduğunun farkındasındır. Niye hiç bir şey istemiyorsun?
EGER MAKAM MEVKİ SAHİBİ OLMAK İSTESEYDİM OHHOOOOO NEYSE;KUZEN BEN İSTERİM SEN VERİRSİN AMA FORUMDA İKİLİK ÇIKIR SORUN OLUR BAŞIN AGRIRI HAK EDEN KAZANSIN
--------------------------------------------------------------------
ÖzNuR 1- eğer yanlış biliyorsam özür dilerim....sanıyorum sende müslümanlıktan hristiyanlığı seçmiş birisin bunda volkanın bir etkisi varmıydı tamamen kendi araştırmaların ve özgürlüğünlemi oldu ?
BEN BEŞ VAKİT NAMAZINI KILAN BİRİYDİM BELKİDE VOLKANLA DİN KONUSUNDA EN SERT TARTIŞMALARI YAPAN BİRİYDİM TABİ ETKİLENMİŞİMDİR HALİYLE AMA UNUTMAMAK GEREKİYOR Kİ "SİZ BENİ DEĞİL BEN SİZİ SEÇERİM" 2- karakterinde seni çok rahatsız eden ama önüne geçemediğin bir özelliğin varmı ?
ÇOK SİNİRLİYİM SİNİRLENİNCE AGIR KONUŞUYORUM SİNİRİM GEÇİNCE PİŞMAN OLUYORUM SANIRIM KARADENİZLİ OLMANIN SONUCU
KEŞKE SİNİRLENİNCE DAHA SAKİN OLABİLSEM 3- beni pek sevmediğine inanıyorum diğerleri gibi iten şey ne ?
NEREDEN BU KANIYA VARDIN BİLMİYORUM AMA ASLINDA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖZGÜRSÜN RAHATSIN İSTEDİĞİN KİŞİYLE İSTEDİĞİN GİBİ KONUŞUYOSUN EGİLİP BÜKÜLMÜYOSUN,BENİM GÖRDÜĞÜMCE BÖYLESİN VE BEN SENİN YAZILARINI ÖZENLE TAKİP EDİYORUM (CİDDİYİM)-----------------------------------------------------------------
adaaa 1.Son gunlerde guluryuzlu gormeek senı benı cok mutlu ettı nerdeyse her sayfada guluosun ozeel sebebınn mı varr 
AŞK BAŞKADIR..... 2.Fikir uyusmazlı oldugu zaman biranda alevlenıyorsun anlattıklarını anlamadıkları ıcın mı yoksa karakter yapınmı korkutuoosun can benı bazeen ANLATTIKLARIMI KARŞIDAKİ ANLAMAZSA UYUZ OLUYORUM BAZENDE ANLAMAMAZLIKTAN GELİYOLAR DAHA BİR UYUZ OLUYORUM KARAKTER MESELESİ ,ÇABUK ALEVLENİYORUM 3.Benim haakkımdakı düşüncelerin GÜZELSİN,SEVECENSİN,KONUŞMAYI BİLİYOSUN(DÜZGÜN) SEVİYELERE HİTAP EDEBİLİYOSUN,GERÇEK HAYATTA TANIŞMAK İSTEDİKLERİM ARASINDASIN -------------------------------------------------------------- EnTeR 1-aşk mı devrim mi DEVRİM ATEN AŞKTIR KİŞİNİN HALKINA AŞIK OLMASIYLA OLUR BU YÜZDEN ÖNCE AŞK SONRA DEVRİM. AMA BEN ARTIK LİBERAL BİRİYİM YAŞASIN ÖZGÜRLÜK 2-bildiğim kadarıyla hristiyansın neden ne zaman ve ne şekilde buna karar verdin ve nasıl uyguladın..
İSLAMDAKİ ÇATLAKLARI GÖRDÜĞÜMDE BAŞIMDAN AŞŞAGIYA KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ O GÜN İSEVİ OLDUM YIL 2002 YADA 2003 DÜ 3-nasıl bir yaşam seni mutlu eder
ADAM GİBİ 5 TANE GÜVENECEĞİM DOSTUM OLSUN ,KARNIMI DOYURACAK KADAR GELİRİM OLSUN,İSTERSE BAĞDATTA OLSUN ENTER NEREDESIN YAW OZLEDIM SENI ---------------------------------------------------------- DJ EFSANE 1) Bana sorsalar Dünya şu an itibariyle bir otel derdim sence dünya ne anlama geliyor
CEZAMIZI CEKTIGIMIZ HAPISHANE DERIM;OLUNCE HAPISTEN CIKIYORUZ 2) Unutamadığın bir olayı anlatır mısın?
OKADAR COK KI HANGISINI ANLATAYIM ; BISIKLETLE DUSMUSTUM BENIM ON TAKIMLAR ACAYIP ACIMISTI SIMDI ONU HATIRLADIM BUNU NEDEN PAYLASTIM ANLAMADIM SANIRIM CISIM GELDI ONDAN :ahaha 3) En sevdiğin Tarihi kişilik kim? Ve neden ?
ATATURK VE LENIN E BAYILIYORUM ATATURK BI IDOL BENIM ICIN OLUNMASI GEREK KISI ADAM GIBI ADAM OLDUGU ICIN LENIN ISE YOKTAN VAR EDEN EN ZOR ANLARDA BILE ALTARNATIF YARATABILAEN BIR ADAM SANIRIM ATATURK VE LENIN SENTEZI EN IYI KISILIK DIYORUM | SORU SORDUGUNUZ VE BENI ONURLANDIRDIGINIZ ICIN HEPINIZE TESEKKUR EDIYORUM |