VOLKAN.KAHVESI > Forum Uyarı ve NoPostları

Yenilenen Forum Ceza Sistemi

(1/10) > >>

NoPasarAn!:
Ceza sistemimiz 3 Haziran tarihi itibariyle yenilenmiştir ve bugünden itibaren uygulanmaya başlayacaktır..

Uyarı seviye sistemimiz artık % li olarak değişmiştir.

%50 uyarı seviyesi alan üye'nin mesajları modlar okunmadan onaylanamaz
%70 uyarı alan üye mesaj atamaz
Uyarı almadığı her 24 saate %1 uyarı seviyesi düşer..

Bunların neticesinde

1- Cafede iki kişinin konu dışındaki sohbeti kesin olarak yasaklanmıştır. Bu kuralı ihlal eden üye %5 uyarı seviyesine yükseltilir..

2- Herhangi bir üyemizin sık sık sadece smiley gönderdiği tespit edildiğinde %5 uyarı seviyesine yükseltilecektir.

3- Forumda kesinlikle küfür yasaktır. Küfür eden üyelerimiz gün içinde %20 uyarı seviyesine yükseltilecek ve anında 1 gün nopost cezası alacaktır. Bir kelimenin küfür olarak kabul edilbilemesi için forum admini, co admini , modları yada bölüm modları tarafından "evet bu küfürdür" demesi yeterlidir..

4- Bir görüşe, bir dine, bir partiye tahrik edeci şekilde söylenen sözlerde yine %5 uyarı verilecektir.

5- Forum üyelerine herhangi bir şekilde hakaret eden üye %40 uyarı alacak ve o gün 3 gün süreyle banlanacak.Üyelere Küfür eden üye en az 30 gün nopost cezası alacak..

6- Cafe Classica bölümünde ikili yazışmalar çok abartılmadığı sürece her zaman devam edebilir ancak sadece geyik yapıp mesaj kalabalığına yer açanlar %5 uyarı alacaktır. Her ne şartta olursa olsun geyikte yapsanız konuda sizden isteneni yapmak zorundasınız..

7- Forumda mesaj yazmayıp sadece alıntı yapmak yasaktır. Bunu yapanlarda %5 uyarı seviyesine yükseltilecektir.

8- Forum yönetimi cezalarda her türlü değişikliğe gitme hakkına sahiptir..

SAYGILAR
VKFORUM.COM

chern:
tamammmmmmm  ;D

€kiNNN..:
 :-\

chern:
begendim ben.. clasicadaki alıntılar cok yoruodu beni :)

Immortal:
benim kafam karıştı :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git