Şu bu o > Günlüğüm / My Blog's

Anne | 26 Agu 2008

(1/1)

NoPasarAn!:

Kendimi bildim bileli o ses hep seslenir bana. Okul, iş, hatta NBA maçları için uyanmam gerektiğinde bile

"Volkaaaannn hadi kalk , saat 8. Banyo yapmayacakmısın"

diye uyandım bu sabahta..

Canım annem yine hiç bıkmamış gibi önce duşunu al sonra kahvaltı yap der gibi baktı bana ama yok ben bu sabah kalkamıyordum..

Hem nasıl kalkayımki.Daha uyuyalı 3,5 saat olmuştu..

Haydi bismillah deyip fırladım yataktan aniden. Nedense bu sert hareketlerin insanı canlandıracağını düşünürüm hep. Çok soğuk havalarda yüze hiç üşümüyorcusuna suratına çarpılan su gibi..

Karnım aç değildi, sanki gece başka bir yiyecekle doymuşum gibi..Bunun bahanesi ile
"hiç bişey yok kahvaltıda dedim"

Duşu sonra alacaktım ama vazgeçmiştim. Şimdi kahvaltıda olmadığına göre duşa girebilirdim. Yaz ayıda olsa sıcak suya bayılırım. Derim soyulurcasına sıcak suda yıkandım. İslam dinine inanmam ama nedense vücudumda ıslanmadık yer kalmamasına dikkat ederim..

Alışkanlık sanırım..

Banyodan çıktım evde sucuk kokusu aldım. Canım annem sucuk yapmış bana..

Bankada işim vardı ağzım kokmasın dedim ama onuda yemezsem ayıp olacaktı. Dişimi fırçalarsam yeter dedim..

Uykulu gözlerle işe geldim..

Ev alma işlemleri vardı bugün. Kendimize kredi ile bir ev aldık. Paramızın çokluğundan değil ihtiyaçtan dolayı. Aslında hiç ihtiyacımız yoktu ama dediğim gibi işimiz için mecburduk.Benim çok beynimi ağrıtan bir konuydu epey borçlandık ama yapacakl bişeyim yoktu...Oturmayacağız o evde . Büyükçekmecede ev..

Annem aradı işlemlerden sonra.Hayırlı olsun dedi. Saol anne dedim. Mutluydu nedense. Aslında çok büyük borça girmiştik..Yinede mutlu görünmesi hoşuma gitti..

Ne güzel bir sevgi..Karşılıksız..Sadece senin mutlu olmanla mutlu olan birisi..

Sonra Hakan aklıma geldi.Bu pazar annem bize sarma getirirken

"Teyze, artık evlendirin şu volkanı"demişti
Annem
"Bulsunda evlendirelim. Yokmu sevdiği"
...
...
...

Annem bu kadar severken ayrılmak kolay olurmuyduki..

Ben alışabilirmiydim acaba başkasına..

Kim çekerdi beni sabah sabah kahvaltıyı beğenmediğimde..

Kim mutlu olurdu sadece beni etkileyen bir başarıda..

Sanırım HİÇKİMSE..

Annem hariç hiçkimse..

İyiki varsın Anne

Seni seviyorum...

★ Kartaliçe ★:
çok güzelmiş sağol abi

€kiNNN..:
bravo volkan  gerçekten çok içten çok samimi gözlerim doldu okurken :)

Sevgi Kelebeği:
:(

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git