Şu bu o > Günlüğüm / My Blog's

Oysaki yalnızmışım | 29 Agu 2008

(1/1)

NoPasarAn!:

Koca bir dünyamız vardı. Sınırsız düşünüyor günlük hayatın tüm zorluklarına burada karşı çıkıyor ve olabildiğince nefes almaya çalışıyorduk..

Ama olmadı..

VKFORUM kapandı..

Nedenleri üzerine çok sözler söylenebilir ama bunun nedenini kimse benden başka açıklayamaz

Ne yazıların azalması, ne gidenler nede iş temposu..Hiç birisi neden değildi..

Kimle konuşsam şu diyalog oldu

"Neden kapattın volkan"
"Öyle olması gerekiyordu be abi"
"İyi hayırlı olsun"

...

Bir çoğuda sormadı bile..

Ne kadar basitmiş forumumum diye düşünüyorum. Sen geceni gündüzüne kat, forum yavaşlasın hızını arttırmak için uğraş, hata versin tam yatağına yatacakken onunla uğraş, çok sevdiğin arkadaşlarınla birileri tartışmaya girmiş bunun için arkadaşlarını kır, ev arkadaşlarına forumdaki insanlar için rest çek

ve sonra

"Hayırlısı olsun volkan"

Hiç mi hatrı yoktu bu forumun anlayamıyorum..

"kralkartal" kim nasıl admin olur diye konu açtığınız adam en az 10 kez VK ile ilgili benimle sohbet edip , nedenleri üzerine konuşuyorken VK dan kimselerin olmaması ne acı değilmi..

Çok sevdiğim birisi bana bir gün MSN de

"Sevdiğini alan kaçtı volkan " demişti..

Onay vermiştim ama içim acımıştı bu onayı verirken.

VK öyle bir yer değildi ya. Burada bende aşklar yaşadım ama vkforum ne aşkın nede başkasının altındaki bir kavram değildi.

Yada ben öyle sanıyordum..

Kapandıktan sonra foruma girenlere bakıyorum

Bir elin parmakları

chern, elif, sedat,enter ve bir kaç kişi daha

Niye giriyorlar bilmiyorum ama girmeleri sevindiriyor beni..

Ve bu 3 isimde forumumuza daha sonra katılan arkadaşlar..

Nerede kurucular

Yok

Nerede adminler

yok

nerede co adminler

yok

nerede eski süpermoderatörler

yok

nerede süpermanlar

yok

nerede moderatörler

yok

Meğer yalnızlık çoktan almış bizi. Biz değil aslında BENİ..

Bu sayfalar bu forum benimmiş, bizim değilmiş..

Biz bir aile değil, aynı mahallede oturan komşularmışız

Evimiz yıkılmış enkaza gelen bile yok..

Dönüm noktasıdır vknın kapanması benim hayatım için..

Bir çok noktanın yeniden başlamasıdır bu an..

Sadece NoPasarAn olmanın gerekli olduğunu anladığım andır..

Başlıktada dediğim gibi

"çok yalnızmışım"

Sevgi Kelebeği:
forumum basıtmıs sozune katılmıyorumm cunku VK hıcbır zaman basıt olmadı tamm belkı cok oncelerını bılmem ama basıte ındırgenecek hıc bırsey de goremıyorumm BİZ BİR AİLEYİZZ ve gercektende oyle oldukk en azından benm gozumde okadar emek harcandıı bu forum ıcın basta senın ve dıger herkesınn.. bunun ıcınde hıc bır emegı basıte ındırgememek gerekıyor...

forum kapatıldı yanı ewmızı yıkıldıı..

hatırlarsan bana beledıye ewı yıktıı mutahıt öldü demıstınn ve ben bu yıkıntılar arasında dolasıyorum.. ve bılıyorum kı mutahıt olmedı agır yaralı ve bılıyorum mutahıt sapasaglam karsımıza dıkılecek

ewt ben hergun bu ewın enkazındayım nıyemı cunku hernekadar enkazda olsa burası benm ewım ve bır dunya anılarım varr ve mutahıtın hatrı warr ve emegı var ben buyuzden bu enkazdan ayrılmıyorum ve ayrılmayacagım...

ve sımdı mutahıtın dımdık karsımızda duracagı anı beklıyorum

VKFORUM.. BİZ BİR AİLEYİZ

peri:
burda olmadığımda bile aklımda olan evim gibi gördüğüm zamanında evimden ailemden daha çok buraya vakit ayırdığım çok sağlam dostluklar kurdumu düşündüğüm sevdiklerimin olduğu mekan bi gün geliyorum kapısına kilit vurulmuş sanki yıkım ekiplerini bekleyen bi gecekondu olmuş.......bunu görmek insanı çok üzüyo.....dönüp geriye baktığımda aslında arkadaşlıkların ailem diye gördüğüm insanlarla olan bağların sadece pamuk ipliklerinden oldunu gördüm.......ama yinede burayı bırakıp gitmeyi hiç düşünmedim......kapandığında volkana niye kapandı diye bile sormadım belki ama hep kendi kafamda düşündüm olanları...böylemi olmalıydı buranın sonu......hiç haketmedi bu gidişatı bu forum ama bunda kabahat bi kişidemiydi yoksa herkesdemi belkide kabahatlide yoktu ortada.........ama herşey çok hızlı yaşandı ve biranda tükendi.......ve herşeyide bitiren bu oldu....bence.......ama ne olursa olsun aklımdan çıkmayan hala  sıcaklığını yaşamak istediğim evimde dolaşmak beni mutlu ediyo.....burda vazgeçmek hiç aklımdan geçmiyo .............

Immortal:
Biz bir aileyiz terimi vkforumda lugattan çıkalı çok oldu

ayrıca ne zamandan beri foruma yazılmaya başlandı ya kapanmamışmıydı forum  :allaalla

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git