VKFORUM > VKFORUM Soru Şikayet Öneri

BUneDEMEK VK SAHIBI

(1/4) > >>

carzyboy:
evet volkan kahvesi sahibi bir acıklama beklıyoruz delıkanlı gibi bize imalı laflarla degılde delıkanlı gıbı bır yazı yazmanı beklıyoruz
merak etme kımse ıstenmedıgı yerde durmaz
2.mevzu:benım neden bır cok msj ım sılınıyor bır acıklama ama anlamlı bir acıklama beklıyorum :kart

NoPasarAn!:
carzyboy soru 2

Valla silinen meajların hepsi inceleniyor..Kural hataları yok..Kişisel mesajları kesin artık lütfen..

soru 1

Burada kastettiğim bu şartlarda devam ederseniz düzeni bozma amaçlı olduğu için sen ve arkadaş grubun..Ancak mesajlarınızdaki art niyet kesilirse tabi kalmanızdan memnun oluruz..Forumda herkes rahatsız oldu buna müdahale etmem gerekiyor

MEHMETOVA:
carzyboy msjların niye silinyr acaba?..silinen msjlarını liste halinde forumda yayınlarsak nasıl forumdakilere yuznu bakıcaksın..
bana yada admine saygın yok ama forum uyelreıne saygın olsun

HaNDaN:
carzyboy bence haksızsın. burası herkesin muhabeet edeceği bir forum. ama gereksiz ve boş muhabbetler tabiki silinecektir. bir üye olduğum halde bunu söyleyebilme hakkını kendim de görüyorum. çünkü doğru olan budur.

carzyboy:

--- Alıntı yapılan: APROWELL - Aralık 27, 2006, 11:23:16 ---carzyboy bence haksızsın. burası herkesin muhabeet edeceği bir forum. ama gereksiz ve boş muhabbetler tabiki silinecektir. bir üye olduğum halde bunu söyleyebilme hakkını kendim de görüyorum. çünkü doğru olan budur.

--- Alıntı sonu ---
benımk yazdıklarım gereksız boş muhabbetler degıl arkadasım sızın yazdıklarınız sadece hahaha eheheh bunlar daha bos bence sırf msj sayısını arttırmak ıcın mıllet bu tür gereksız yazılar yazıyor formdakı bırcok yazı bence gereksız bırcok konunun artık sılınmesı gerekıyor ama neden msj larım sılınıyor mıllete gösterın bakalım oylayın kardesım
benım art nıyetım yok sitede hiç kimse ile tartısamayacakmıyım
art niyet degıl sadece dogruları yazıyorum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git