VKFORUM > VKFORUM Soru Şikayet Öneri
son gunlerde neler oluyor
EFSANE:
arkadaşlar bir vk uyesi olarak son gunlerde meydana gelen olaylara bi anlam veremiyorum.
insanlar birbirleriyle ugraşmaktan başka bişey yapmıyor .bi gruplaşma var sanki.
Biz bir aileyiz sloganı altında acılmış bu forumda aileye yakışmayacak şeyler ollmaya başladı.eger birisiyle bir sorununuz varsa onu foruma yansıtmayın lutfen.
biz bu forumu böyle sevdik havasını degiştirmeyelim.
Ben volkanın böyle durumlarda yaptıgı tek şeyi biliyorum forumu kapatmak.ama biz bunu istemiyoruz.
ve bu forum eger bir daha kapanırsa kapanmasına neden olan kimseyle konuşmayacagım.uzun soluklu tartışmalar sataşmalar.son gunlerde bazı kişilerin edepsizce aldıkları nickler.bunlar insan olana yakışmaz.burası kavga etme yeri degil.
eger söylediklerimde saygıdan bir kusur ettiysem şimdiden affola saygılar.
EFSANE:
ayrıca bu konuyu herkes okuduktan sonra kaldıracagım böyle bir konunun burda olması bile hoş degil
peri:
söylediklerinde bir kusur yok doğruda sölemişsin ben buraya üye olalı çok olmadı ama çok çabuk alıştım ve sevdim bir gün gelmesim özlüyorum ama ason günlerde yaşananar hiç hoş deil gerçektende biz bir aileyiz lafına yakışmayan şeyler oluyor efsaneye katılıyorum biz forumun kapanmasını istemiyoruz önce herkesin kendisine saygısı olmalıki sonrada volkana ve bize saygısı olsun umarım arkadaşlar bunları düşünerek hareket ederler.
HaNDaN:
tarık sen ne dersen kabulumdur. nokta ve virgülüne kadar katılıyorum sana arkadaşım...
carzyboy:
sorun neden hep üyelerde aranıyor birazda admınlerde kurucularda aranmıyor kusur yok demeyın bir bakın bakalım neler yapıyorlar
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git