VKFORUM > VKFORUM Soru Şikayet Öneri
FORUMDAN BANLAMA HAKARET LÜTFEN OKUYUN
LORDOFLU:
SEVGİLİ ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA ÖZELLİKLE SAYGIDEĞER HOCAMIZ BAHADIR HOCAYA KARŞI SÖYLENEN SAYGISIZ LAFLAR,,,, BİRLİKTE GÖKHAN ADLI ARKADAŞIMIZIN NEDENSİZ BİR YERE BANLANMASI,,İSTENİLEN MESAJI SİLEBİLME EDİT YAPABİLME ,,FORUMDA POPÜLİRETİSİN KAYBETMEK İSTEMEYEN MEMTOVA ARKADAŞIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU BU TUTUM VE DAVRANIŞLAR KARŞISINDA FORUMDAN 28.12.2006 TARİHİNDE 10 GÜNLÜK SÜRE ZARFINDA FORUMA YAZI YAZMAMA KARARI ALDIM..BENİMLE BİRLİKTE BU OLAYLARI TAKİP EDEN VE YAPILAN HAREKET VE DAVRANIŞLARIN YANLŞI OLDUĞUNU DÜŞÜNENLERİNDE BENİM ALDIĞIM KARARA UYMALARI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM..BENİM YORUMUMU DORU BULAN ARKADAŞLAR 10 GÜNLÜK Bİ GREV YAPIYORUZ UYANLARIN BU MESAJA YAZI YAZMALARINI BANA DESTEK OLMALARINI İSTİYORUM......AMAÇ SOHBET ETMEK FAKAT SAÇMA SAÇMA SEBEPLERLE URAŞIYORUZ..YETER ARTIK..ADMİNE DE BURADAN SESLENİYORUM..TARAFSIZ OLMAK SANA YAKIŞIR.. :kart
AtakaN:
gurkan ben senı tanıyorum ve ne kdar zekı oldgunuda bılıyorum bu yuzden ben senın burda durup bu konuyu tartısılıcak bırsey varsa tartısmanı beklıyordum. ama sen bekelmedıgım bır yol secmısssın. bence en yanlsı yol budur 10 gun foruma yazmamakla cozum buluncaksa sorunalra ben 20 gun yazmıyyaım tum sorunalr kalksın. eger benımle mehmetle yada volaknın tavırlarıyla ılgılı bır sorununzu varsa. bu konuyu avctıgın gıbı bır konu acarsın. ben atakanı ıstemyıorum dersın. bu senın dogal hakkın ama bunun kararını vermekte bızım e ndogal hakkımız. ben kımseyı savunmuyorum. kımın yanlıs oldugu konusunda benımde tabıkı fıkırlerım var belkı senınkıyle aynı belkı cok farklı, sonucta eger bu forumu actıysak eger bu forumdakı nerdeyse tum uyeler toplmun okumus kısmı dedıgımız unıversıte bıtırmsı halaen okuyanlardan olusyorsa buralrda tartısabılırız. hıc bır zaman tartısma konualrından mesaj edıtleme mesaj sılme olmamıstır. sılınen mesajlar herkonuda bellı bır kısıye tepk ıyoneltıldıgınden doalyı sılınmsıtır. eger bır kısı herkonuya gırer atakan naber yazarsa o mesajlarda sılınır. cunku amamen bır kıdıyı hedef alan asagılayıcı yazılardı.
alchool banlanmasındakı yazıalrdan haebrım olmadıgı ıcın onun hakkında yorum yapamıyoru. kısme kısemyı sevmek zorudna deıl ama bunu herkonuda ona tepk ıgosterek yapılmaz. ben bu tartısmaya hıc bır zaman gırmek ıstemedım cunku ocneden arkadas olanalr araındaydı bu tartısma ama artı kforumda gene lbır memnunıyetsılıge neden oldugu ııcn yazıyorum bunalrı. eger s.mod oalrak degıl atakan oalrak bsıeyler yazsamn emınım daha farklı olurdu. ama burada bazı haklara sahıp oldugum ıcın yorum yapmaktan kacınıyorum. gurkan ben senın burda tartısmanı yeglerdım acıkcası. ama memnunıyetımıde dıle getıreyım forumda olan olayalra kayıtsız kalmadıgın forumun daha ıyı olmasını ıstedıgın ıcın yaptıkalrından dolayı saol her nekadar bence dogru olmayan bır yol olsada
NoPasarAn!:
Ceza sistemi gelmeden önce yapılan davranışların hepsi affedilmişti bilginize..
10 gün yazı yazmama olayını yazmayan kişiler bilir..
Biz Bir Aileyiz dedik bunu halen devam ettirecek üyelerimizin olduğunu her zaman biliyoruz...
10 gün sonra bekleriz Gürkancım...
Ancak halen iyi niyetimizi suistimal etmeye çalışarak ,ceza gerektirecek yazılar yazıp amacınız arkadaşlıkları zedelemekse ben sana uymuyacağım gürkan...
Seninle olayın bir gram alakası yokken HİÇ BİR ŞEY BİLMEDEN!!! SORMADAN!!! Şu yazdıklarını tekrar oku...
Saygılarımla
MEHMETOVA:
istemeyen yazmayabilir bunu duyuru yapmaya gerek yok,ama alıskanlık yapmıs bisey yapınca duyuru yapmak..
!!lordoflu,sen daha once forumda "2 supermod fazla" diye de yazmama kararı almıstın((o zman lordoflu super moddu bende 2. super mod olmustum,bunun uzerine lordoflu forumu terketme kararı almıstı )),giderkende 1000 ler klubundeki kendi sayfanı silmistin,forumdaki bazı baslıkları silmistin,,1000 ler klubundeki sayfan senin adını acılmıs olabilir ama bu sayfa forumun sayfasıdır,,sen supermod luk yetkini suistimal edreek yaptın bunları...!!!
tekrar yazmaya basladıktan sonra sana yeni sayfa actık,olanları unutup aramıza tekrar kabuul ettik ama sen simdi kalkmıs ben yazmıcam kimse yazmasın diyosun..
acık soyluyorum isteyen yazar istemeyen yazmaz,forumda bu tur olayların dısında kalmak isteyen uyelerin varlıgı yeter bize..
butur davranıslar icindeki üyelere ihtiyacımız yok..10 gun sonra hala aynı dusuncedeyseniz bence hic ugramayın..
bu dusuncedeki arkdasların yolu acık olsun...
LORDOFLU:
ya memet bi git işine allah aşkına...sen değilmisinki bahadır hocaya tencere - kapak deyip saygısızca mesaj yazan...sen değilmisin gökhan arkadaşımızı gereksiz yere banlayan sen değilmisin forumda istediği gibi cezayı veren......ben şuna şaşırıyorum volkan sana nasıl güveniyor da bişey demiyor...gökhan torgon bu formun ilkinden ve volkan sana helal olsun hiçbişey yapmadın bu banlama konusunda....atakan sana lafım yok abi.....senle bi soruumda yok..herks keşke senini gibi olabilse..ama olamıyo işte...ben bu konuya birilerinin yazı yazacağını düşünüyorum.............................................
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git