NoPASARAN! > VKFORUM 4-4-2
Ve Kezman PSG' de
Immortal:
Fenerbahçe'de forma giyen Sırp oyuncu Mateja Kezman, Fransa'nın Paris Saınt Germain kulübüyle anlaştı. Sırp futbolcu yarın Paris'te sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüyle resmi sözleşme imzalayacak.
Mateja Kezman'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile PSG kulübü arasında günlerdir süren görüşmeler sonuçlandı ve Kezman Fransız ekibine transfer oldu.Sırp futbolcunun menajeri ile bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağladı.Akşam saatlerinde Paris'e gidecek olan Kezman yarın sağlık kontrolünden geçecek. Kezman'ın bu sezon PSG'de kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.
NoPasarAn!:
Kezman duygusal konuştu!
Ve gitti!.. Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, Fenerbahçe ile Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere Fransa'ya gitti.
Bugün sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fransız kulübüne imza atacak olan Sırp futbolcu, havaalanında duygusal açıklamalar yaptı. Kezman, "Şu an Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Çok iyi bir teklif aldım ve bunu değerlendirmeye gidiyorum. Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum. O'na başarılar diliyorum. Burdaki günlerimi unutmayacağım" dedi. PSG'ye kiralanan Kezman, basına konuşurken az kalsın uçağı kaçırıyordu.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Paris Saint Germain kulüpleri arasında Kezman'ın transferi konusunda prensipte anlaşma sağlandığı bildirildi. Açıklamada, Kezman'ın, sağlık kontrolünün ardından Paris Saint Germain Kulübü ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
NoPasarAn!:
Bu haberi taa ne kadar zaman önce cerene söylemiştim
Gördün mü ceren :D
chern:
basından önce bizim haberimiz olmustu sanırsam :D
ÜçİkiBir:
güle güle :-\
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git