0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tuhaf meraklı forumda onca kişi onca geçmiş, paylaşım , sohbet , samimi dostluklar vardı birden bıçak gibi kesilip gitti .bunca insan nereye kayboldu niye çoğu arkadaştan haber alamıyoruz bunun merakındayım
Alıntı yapılan: Sevgi Kelebeği - Ocak 05, 2021, 13:08:48tuhaf meraklı forumda onca kişi onca geçmiş, paylaşım , sohbet , samimi dostluklar vardı birden bıçak gibi kesilip gitti .bunca insan nereye kayboldu niye çoğu arkadaştan haber alamıyoruz bunun merakındayım İşte hepsi yalan be Elif.Kaç senedir konuşmayan bir sürü insan var.
Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ocak 06, 2021, 01:01:34Alıntı yapılan: Sevgi Kelebeği - Ocak 05, 2021, 13:08:48tuhaf meraklı forumda onca kişi onca geçmiş, paylaşım , sohbet , samimi dostluklar vardı birden bıçak gibi kesilip gitti .bunca insan nereye kayboldu niye çoğu arkadaştan haber alamıyoruz bunun merakındayım İşte hepsi yalan be Elif.Kaç senedir konuşmayan bir sürü insan var.hiç anlayamıyorum hiçte anlamayacağım bu durumu insanlardan dostluklardan vazgeçmek bu kadar kolay mı ?hele evlendim deyip geri çekilenler de var . Evlenince ne oluyor sanki arkadaşıyla akrabasıyla iyi veya götü günüyle hayatı paylaşmak değil midir evlilik neden her şeyden geri çeker insan kendini hiç anlamıyorum.
üzgün çok üzgün
Alıntı yapılan: Sevgi Kelebeği - Ocak 12, 2022, 12:02:07üzgün çok üzgün noldi elifimmmm