NoPASARAN! > VKFORUM Söyleşi..

NİHAN...

(1/19) > >>

NoPasarAn!:
Merhabalar Nihan ..Volkan.Kahvesi Soylesi bolümünün ilk konugu sensin? Farkindasin dimi?

EVET BU BUYUK SEREFi BANA LAYiK GORDUGUNUZ iCiN TESEKKUR EDERiM

Duydugumuza gore sürekli admini sikistirip benden baskasiyla sohbet edersen forumu terkederim seklinde tehdit savurman sonu almissin bu onemli gorevi..

OLABiLiRR 

Neyse gülelim bakalim..Nihan nereliyiz..Seni tanimayanlara kisaca bir ozgecmis ver bakim?

Aslen giritliyim fakat 26.07.86 da istanbulda dunyaya geldim ve orada buyudum 10yildirda antalyada ikametgah ediyorum. 

istanbul mu? ilk defa duyuyoruz sanirim..Antalyaya gelme nedeniz neydi?

Babamin ciddi bir rahatsizlik gecirmesi ve doktorun sakin bir hayat surme recetesi sonucunda Antalya ya yerlestik

Babanizin vefati icin tekrar bassagligi diliyoruz.Vefat nedeni istanbuldaki rahatsizlikla bir alakasi varmiydi?

Allah razi olsun tesekkür ederim...Hayir gizli kalp diye bilgilendirildik...KADER...

Bu konuyu her acisimizda gozlerinin doldugunu gorüyoruz. Tekrar girmeyecgiz ancak babaniz hayatta olsaydi su an ona ne soylemek isterdiniz?

Sanirim hicbirsey soylemeden simsiki sarilirdim kelimelerin hicbir anlami yok...!

Kusurumuza bakma.Bu konuya girmek istemiyorduk..Ne olur aglama ...

Tmm sorun degil..

Biz hep yanindayiz Nihan.Belki seni hic gormedik yakindan yada sesiniduymadik ama sana cok alistik.Ne olur bunu boyle bil...

Biliyorumm..bilmezmiyim ben yüregimde hissediyorum...cok Tesekkür ederim.

Neyse gözyaþlarýný sil biraz havayý daðýtalým..Sigara iciyoruz..Ne zaman basladik bu ilete?

Uzun zaman oldu...Hatirlayamiorum ozenerek basladi kotu bir aliskanlik olarak kaldi her birakmak istedigimde bilincaltindan guzel bahaneler bulup devam ettim oylee..

Ailen biliyormu ictigini..Tepki vermedilermi..Toplumumuzda bu tarz konularda bayanlar biraz daha arka planda birakilirlar biliyorsun..

Tepki ...  tabiki aldim once guzel tepkiler aldim Babam ilk tepkiyi verdi .. sana icme demeyecegim inat eder devam edersin yalnis bisi oldugunu kendin anlamalisin onunde ornek olarak ben varim dedi ...annem cok kizdi ...suanda annem ve halam birde kucuk amcam biliyor sadece ...

Peki ya Alkol?

Alkolik degilim... ama yeri ve zamaninda kullanirim ben GiRiTLiYiM...bizim ilacimiz raki 

Aman aman..Giritliymis.. Baska ne ozelikleri var bunlarin

Meze yi severiz zeytinyagli yiyecekler...otlari severiz  sicak kanliyizdir..sicak memleketleri severiz suyu severiz

Mezeleri zeytinyaglilari seviyorsunda bunlari yapma konusunda bir hunerin varmi peki? Forumumuzda bir ara yoresel yemekler konusu acmistin

OOooo tabiki ...mutfagi severimmm... 

bakarsin birgun Antalyaya geliriz..

Nedeemekk ...buyuk bir zevkle..herzaman beklerim..

Forum forum forum..Bu ahali seni bu forumla tanidi..Nerden buldun bakalim sen bizim forumu..

Bir gunn bir arkadasimla sohbet ediyordum sinav zamaniydi cok canim sikiliyordu malum okulla ilgim yok Melih arkadasimiz forumdan soz ederek vesile oldu ...uye yapayim seni dedi ...tamam dedim bende...

Melih uye etti ama kendisi yok..Birde dikkatimizi cekti Melih deyince simdi biraz seklin degisti.

Bilemiyorum islerinin yogunlugundan vakit ayiramiyordur belki ...Yoo bence size oyle gelmis...

Bir ara cikiyordunuz sanirim..

Evet...

simdi ayrisiniz sanirim..Konusuyormusunuz peki?

Evet ayrildik...Konustugumuz zamanlar oldu ayrildiktan sonra ben kotu gunler gecirirken destek olmak icin aradi sagilsunn... uzun zamandir gorusmuyoruz....

Neyse bakalim.Bu soruya cevap verecegini bile tahmin etmezdim ama aldik yinede cevabini..

Benim acimdan saklanicak birsey yok..sizlere karsi..zaten bir cok olay aleniydi ...ama sonuc olarak tek basima yasadigim bir iliski olmadigi icin karsi tarafi hic bir sekilde rencide etmek veya rahatsiz etmek istemem...sonuc olarak Melih bunu haketmez Himm..TEsEKKuR EDÝYORUZ..Peki MelihtEN Sedefe gecelim..

taamam

Kimdir bu sedef? Asikmisin yoksa

Benim hayatim...kankardesim...oz kardesim...basimin belasi...tek cumle ile HERsEYÝM.. Hayir.... hemcinslerime ilgi duymuyorum maleseff

saka yapmistik zaten..Sedef ile nerede tanistiniz cok yakinsiniz birbirinize?

Ayni sitede oturuyorduk havuz da tanistik cocuklugumuz beraber gecti cok uzun yillar oldu. 

ehehe..Havuzdami..Zengin aile kizlariniz sanirim..

Bilmiyorum...

Hadi hadi..Forumda sedefe yada sana talip cikabilir bize belliolmaz deyip foruma gecelim

Soyle bakalim..Volkan.Kahvesi deyince ne aklina geliyor..

Hersey...ilk basta ikinci ailem kendimi volkan kahvesine adadim 

Her dakika forumdasin..Yokmu girdigin baska site yoksa 

Vardi koaka devamli king oynardim ama forum okadar bagimlilik yaptiki artik bi volkan kahvesi birde googleye giriyorum

cok tesekkur ederiz ya..simarttin valla bizi...

nee demekk...hakediyorsunuz simarmayi... Peki forumdaki kisiler hakkinda su an aklina gelenler ile ilgili birer cumlelik yorum alabilkirmiyiz.. Unutursan kotu olur valla

Noparasan : Forumda tanistik ilk basta yasadigim bir olay sonrasinda beklemedigim bir davranis sergiledi ve kucucuk kalbimdeki yerini aldi ...en sevdigim uye hernekadar icine kapanik olsaada onunda beni sevdigini biliorum

Ben seviyorum seni yaa.Ne kapanigi

Mehmetova : disardan soguk ve uzak gozukuordu hep bir mesafesi var ama TOPRAGiMM...toprak cekiyorr...her zaman yazilari ve yorumlari ile beni zaman zaman dusundurdu zaman zaman guldurdu hep etkilendim...zeki bir uye...

Aprowell : forumu sevmemdeki ikinci faktor sadece forumda muhabbetimiz oldu ama o ictenligi ile herzaman beni etkiledi bazen kendine hayran birakti dusunce ve yazilariyla...cogu zaman onunla ayni fikirde oldugum tek uye FORUMDa EN cok sevdigim bayan uye...

Adaa ya geldi siraaa seviorum kendimi
Apranax : herkes gibi benimde enistem...o yuzden seviorum bidee  O birr GALATASARAYLi...

Bir cift mavi goz iste : cok fazla tanimiyorum aslinda forumda gozlemlediklerim sadece..her kosulda herseye hemen ayak uydurabilen saygili ve zeki bir bayan...

Atakan : anac ruhlu abimizz bizimm...beni mario ile bulusturdu yillarr sonraa ondan cok seviorum saka saka yardimsever..fedakar biri...konusmaktan sohbetinden zevk aldigim arkadasim...

Lordoflu : Sert gorunusluu ama cok iyi bir mizah anlayisi olan.. cok guzel bir kalbe sahip olan.. aslinda cok tatli olan annemin koylusu maco trabzonsporluu

Nitrogene : nobet arkadasim ...milli sapikk olsada bize zarar veremeyecek kadar yufka yurekli...espili arkasimmm seviorum erhanida

Duy erhan duy...

escim : seker kiz candy o kadar civil civil ki insanin ne kadar morali bozuk olsada escime selam ver o enerjiyi alip duzeliosunn cok tatli bir arkadasim

Enter : en kucugumuzzz...en yureklimiz valaa delikanlii bocek mocek hicbiseyden korkmuoo bi de cok guzeell... delii dolu benim gibi

Dj efsane : eski nobet arkadasim...kayiplara karistii biraaz gicikti ama seviodum yinede ben onuda

Aman aman kavbgada soylenmez valla Gicikmis

immortal :moderatorumuz ilgili bir arkadasimiz yalnis yaptim ben tahminle yardimcii oldu hemen ii bir insan

Tugbaris :takdir ettigim asik...sadik bi insan 

alicem  : uyuzzzzum benimm basimin belaasi kardesim

Bahadir hoca: rep borcunu odemeyen hoca SAKA SAKA keske benimde bahadir hoca gibi hocam olsa belki okula giderdim cok ii bir arkadas sizlere hocaliktan once HOCA iSTE KOSKOCA 

Burak : uykucu,tembel ama ii uye atakan abimizin kankaasi

Peki Nihan birazda uyelerden gelen soruilara bakalim Erhan sormus.."ilk askin kimdi..Adi neydi..Bahsetsene biraz"

eger atladigim varsa ozur dilerim acele ettirdin BEN BUTUN UYELERiMiZi COK SEViYORUMMM
oyy oyyy o yyy

ilk askim,ex askim,ilk goz agrim cAÐMAN.

Nerdendi bu cocuk?

Antalyadan...Di

simdi nerede?

Antalya da

Seviyormusun halen yoksa_? ne is yapar kendisi?

Sevmek midir bilmem yeri bende cok farkli ya unutturacak biri cikmadi ya da unutmak istemedim...baba parasi yiyo valla emlaklari duraklari falan var paso gezio capkinn

HEHEH..Unutamamissin belli..Ya kislar siz hep saf geldiniz saf gideceksiniz ben bunu anladim..

ne guzel isstee

Neyse erhanin bir sorusu daha varmis.." Bu mansur denen zirtopot kim diyor"

MEHMET GUNSUR oyuncu manken ama artik sogudum sayenizde dizini bile izleyemiorum o derece nefret ettirdiniz
ehehe..

ERHANMi ?MEHMET Mi? peki?

Heehh hee ERHAN KARDESiMM BEE...BASKA SECENEK SUN Ki MEHMET DEMiYEYiMM... Peki atakan abin sormus.."nihan forumdan birini atma yetkin olsa kimi atardin?"

Ýsim vermicem bir degil bir cok kisiyi atardim bunlarda forumda yazi yazmayan bize hic katilmayan arkadaslarimizzz...

Vayy..cok guzel cevapti Nihan..Tesekkur ederiz valla bir kez daha

Atakanin sorularina devam edelim

dogdugundan beri karakterinde degismeyen ozelligin ne?"

rc ederim ne demek

Salagimmm biraz fazla safim ne kadar kazik yesemdee yinee kendim sanip guvenirimm (

agresifimm bide caktirmadan birdee cok gulerimmmmm

hayatinin bundan sonrasi icin planlarin neler?

Yarin ne olucagini bilmedigim icin pek fazla plan yapmam hayalkirikliklari beni herzaman cok fazla uzmustur o yuzden cok fazla hayal pesinde kosmam.

Nihancim Futbolla aran nasil? Galatasaraylisin.. Neden galatsaray ve hangi futbolculari taniyorsun?

Futbol hakkinda cok fazla bilgiliyim diyemem ama iyi bir izliyiciyimdir...hakan sukur...mondragon(dogrumu yazdim bilmiorum)okan var...hasan var umit var
neden galatasaray: babam galatasarayliydi kucukken fenerbahceliymisim amcamlar ogretmisler kuzenlerim besiktasliydi

180 derece donmussun vallla

annem once trabzonsporlu sonra koyu fenerbahceli rekabet olsun die kirmiziyi da severimbabamm gsli ole gsli oldum

Peki Nihan Lordun sorularini alalim.. Begenmedigin Fiziksel ozellikler nelerdir  Ve saclarini boyatirmisin?

cenemde bir gamze var dogustan buyuklu kucuklu herkess sikip tirnakladigi icin nefret ederim....

Evet boyatiyorum.

MEHMET SORMUs..cÝNÝN BAsKENTÝ NERESÝDÝR

Nihan 4 dk 45 sndir cevap veremedin yaa neredesin :)

ya cografyam hic iyi degildir kopya cekebilirmiyim ya da joker hakki kullanabilirmiyimmmm

Google yasak
pekin

vayy beee

annem soledi telefon actim telefonda napiosun dedi cinin baskentini dusunuorum dedim pekin dedi

Peki Nihan  Ne zaman evleneceksin ve kjac cocuk dusunoyrsun?

KAZiK SORU SONAA HEE ALiCAGiN OLSUN Kismet be volkancim beni seven saygili durust birini bulursam hemen evlenicem ve beni tasiyabilecegine inandigim olursa Tek cocuk dusunuyorum ama allahin isine karisilmazz

Nihancim Forumdaki fotolarda gorduðumuz kadariyla guzel bir bayansin.Ask hayatin su an nasil?

iss guzeellikle bitmiyor demekki  o seninn guzelligin volkancim tesekkur ederim..Ask hayati ...kotu gidiyor

Yokmu bir sevgilin?

Maleseff yok...

Malesef diyorsun bir arayis icindemisin?

Hayirr ...su siralar bir iliski icin hazir degilim zaten...

Ýliskiye hazir deðilim diyorsun..Guzel kizsin cok bekleme..

Tamamm tavsiyeeni degerlendiricem.

BAK GuZEL ADMÝNLER VARMis DUYDUÐUMA GoRE 

ahh ahhh kardees olmaasakk tavlardim h heee

Vayy guzel laf soktun... Neyse bakalim..Peki nasil bir evlilik dusunorsun asktan girmisken bunuda soralim..

zor soru simdii ne diyeyim tabiki mutlu bir beraberlik ardindan guzel bir evlilik dusunurum huzurlu olalim bir birimizi sevip sayalim...birbirimizi tasiyabilelim  o kadar

Nerede surdureceksin peki hayatini..Yada nerede istiyorsun?

Antalya da...

Sevdin galiba oralari..PEKÝ ANtalya deyince ne aklina geliyor..

Cok seviyorum Antalya yi alismam cok uzun zaman aldi ama simdi birakamiyorum benim ailem burda herseyden onemlisi babam burda...Antalya denince YASAMAK geliyor aklimaa burasi tarif edilicek bir memlelek degil yasamaniz lazim..havasini soluyup suyunu icmeniz lazim...yaslanmazsiniz bu sehirde 

ehehe..Guzelliðini oraya borclusun yani..

Ben melezim   

Brezilyali.. Peki Nihan..Birazda muzik diyelim.. Ne dileriz kimleri dinleriz

Ben hosuma giden herkesi dinlerim asla ayirmam o arabeskciymis.. o bilmem kimmis...ayirt etmem... hepsini dinlerim

Ýsmail YK da dinlermisin peki 

eger hosuma giden bir sakisi olursa EVET.

Kislarin asik olduðu sanatcilari olur hep hayatlarinda..Senin yokmu ya..Tarkan ,Mustafa Sandal,R.Martin

OLMAZMiii....Justin Timberlake Son olarakta Aile...Kardesin annen ne ifade eder senin icin

Annem en yakin arkadasim dostum ablam..abim..babam..

Kardesim babamin emaneti..olmazsa olmazim her ne kadar cok kavga etsekte...bitanem...

erkek kiz?

kiz

onuda bekleriz forumumuza  haberi olsun

ismi NÝL ben koydum ...solememmm dunn dedi olucam diee tehtitt ettimm belaa oo belaa  ugrasaamamm valla bi forumu eksik kalsin cadolozunn

Nerede ne okursun bakalim sen?

Akdeniz uni ....isletme fakultesi kayitli ogrencisyim...okulla pek alakam yok bolumumu sevmiorum..okulumu sevemedim belkide yasadigim sehirde oldugu icin dir pek fazla unv moduna giremedim..sanki lise 4.5.6gibi gidicek gibi gelio tek farki forma yok

ciplakmi gidiyosun okula ..ehehe

serbest okula nu giris yasak

Bizim forumda serbest..BAK BÝZ oZGuRLuKLER FORUMUYUZ..Sende escimde baska kizlarda Nu gelebilir..haberiniz olsun

tsk edeerimm almimm alanada manii olmimm

Soyle bakalim Forumda en cok kimi seversin.. admin dersen 10 rep haberin olsun

seni :)

Bu kadar soru yeter sanirim Nihancim..

Nihancim tesekkur ediyoruz sorularimiza verdigin cevap icin..

Asil ben tesekkur ediyorum..Ýyi calismalar ..Herkese bol selamlar

AtakaN:
adaaa tesekkur ederız
ne guzel sorular sormusum

dipnot: foruma nü gelinir deme erhan var unutma :D

MEHMETOVA:
evet sonunda beklenen soylesi forumda,,bu bolumu hazırlyan ve sorulan sorulara ictenlikle cvp veren adaaa ya teskkr ediyoruzz...

guzel bi soylesi olmus TOPRAGIMMMMMMMMM :)

NoPasarAn!:
Ana sayfadada var şöyleşi..

Hemde fotolu :)

MEHMETOVA:
nihan beni cozmus ya :)

--- Alıntı ---]Mehmetova : disardan soguk ve uzak gozukuordu hep bir mesafesi var ama TOPRAGiMM...toprak cekiyorr...her zaman yazilari ve yorumlari ile beni zaman zaman dusundurdu zaman zaman guldurdu hep etkilendim...zeki bir uye
--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git