NoPASARAN! > VKFORUM Söyleşi..
Söyleşi Cevapları | oznurh
ÖzNuR:
DEMET...
1_neden küçük yaşta evlendin sana ne gibi + sı ve _ si var evliliğin?
--- bana bir + sı olduğunu söylersem samimiyetsiz olurum...kesinlikle hiçbi + sı olmadı.genç yaşta evlenmek malesefki biyerde benim tercihim gibi görünsede aslında değildi.benim hatam erken yaşta flört etmeye başlamamdı...
2_herşeyi bırakıp gitmek istersen kimle ve nereye gitmek isterdin?
--- evet güzel bi fikir gibi görünüyor :) şöyle kimselerin olmadığı mavi ve yeşil in bir arada olduğu kimsenin bana ulaşamayacağı bi yere gitmek isterdim.kiminle olacağını biraz düşüniim :)
3_kendinden biraz bahsedermisin?
--- kendimden bahsedeyim...
oldukça açık sözlüyümdür Allah tan başka kimseden korkum yok herşeyle kendim mücadele edebilirim.herzaman samimi olmaya özen gösteririm karşımdakindende aynı samimiyeti beklerim göremezsem o kişi benm için o an biter ki çokta güzel örneklerini yaşadım...sıcak kanlıyım herkesle kolay kaynaşırım.bi kişiyi en başta sevemessem bidaha asla sevemem.bu konuda tek istisna VOLKAN dır :) canımı yakanın canını aynı şekilde yakmam ben asla insanları cezalandırmam hep Allah a havale edip karşımda ezileceği günü beklerim...sabırsızımdır normalde dengesizimdir birazda bi an ım ötekini tutmaz...sevildiğim sürece severim inanılmaz fedakarımdır...yeter sanırım :)
AKASYA...
1-btakım değişiklikler olacak hayatında ilerleyen zamanda ondan sonra nasıl bir yol çizmek istiyorsun kendine neler yapmak bi planın şunları şunları yaparım dediğin bişiler varmı?
--- ben sadece hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum...
2-hayat şuanda senin için ne anlam ifade ediyor.. mutlumusun ? memnunmusun ?
--- hayat şuan benim için çok anlamsız...mutlu ve memnun değilim...
3-bana beni annatırmısın
--- sana seni anlatayım...
Ekin, inanılmaz alıngan bi kelebek kadar narin zaman zamanda bi aslan kadar asil ve güçlüdür...oldukça iyi bir dost ve sırdaş bazende insana cinnet geçirtip saçını başını yolduracak kadar deli :)
h bide bi soru daha ben nesaman teyze olcam
---mümkünse bi 10 yılı var :)
CEREN...
1) Gerceklesmesini istedigin hayallerinden biriside anne olmak suan icin erken oldugunu düsünüyosun ama Allah izin verirse bu bigün mutlaka gerceklesicek.. Nasıl bi anne olurdun ? Cocugunu nasıl yetistirmek isterdin ?
--- ben çalışan bi anne olmak istemiyorum açıkçası.bebeğim olduğu zaman en azından yuvaya gidecek yaşa kadar benim verdiğim terbiyeyle büyüsün orda burda sürünmesin istiyorum.çok otoriter bi anne olmam modern düşünceli olduğum için muhtemelen kendim gibi bi bebek yetiştiririm.kız olursa hele tam anasına bak kızını al olur :) benim için eğitim ve sosyal aktiviteler çok önemli.kendini geliştirebilmesi için her yolu denerim...
2) Simdiki aklında 5 yıl öncesine dönseydin neleri degistirmek isterdin yani sunu aslaa yapmazdım diyebilecegin birsey varmı ?
---tabiiki var...Selçuğu hayatıma asla sokmazdım...
3) Beni ne kadar cok seviyorsun hadi elestir beniiiiiii
--- seni öz kardeşim gibi seviyorum bunun sığdırabilecek bi ölçüsü yok bebeğim...eleştirilecek tek bir yönün var erkekler konusunda beni sallamaman :)
ELİF...
1- Conem kusenım bılıyosun senın yerın ayrıdır bende:D pekı sen hıc bıgun bensız kalacagını dusundunmu bunun sende ne gıbı bır etkısı olabılır
--- hepimiz bi gün mutlaka ayrılacağız bunu bilerek yaşıyoruz...ama hiç düşünmedim bigün kaybolacağını sanırım bunun bende yıkımı oldukça büyük olur.Allah en geçinden versin...
2- Bılıyosun senınle bır dunya super anılarımıs oldu bunların zaman zaman aklına gelıp gulumsedıgını bılıyorum bunlardan hangısını asla aklımdan cıkaramam deyıpte kahkahalar atıyosun
---birlikte olduğumuz her an aklımda.ama en favorim şişhaneden ulus a yürümek...
3- Yavrum bıgun herseyı bırakıp benım yanlısgımı paylasırmısın desem gelırmısın;D bana benı anlatırmısın
--- :) gelirim heralde...Sana seni anlatıyorum zaten hep bi kez daha anlatayım...
eka inanılmaz duygusal ve saf kalplidir.genelde bi çocuk gibidir nereye çeksen oraya gelir.asla kötülük düşünmez herkesi kendi gibi görür ve çoğu zamanda kırılır benim gibi :) çok uzun bişeyler yazmıcam merak eden seni sana sorsun azcık gizemli olmak iyidir :)
YAVUZ...
1 : Elinde imkanın olsa hayatı naıl değiştirirdin? Güzellikler senin için nelerdir?
---imkanım olsa kendi hayatımı nasıl değiştirirdim olarak alıorum soruyu...öncelikle yapmak istediim şeyi biliosun...tam anlamıyla kökten bi değişim düşünüyorum...
2 : Yaşına göre çok olaylar yaşamışsın. Ve oldukça olgun ve mantıklı düşüncelere sahipsin. Kendinle gurur duyarken aynı zamanda gurur duyduğun yani örnek aldığın biri varmı? Kimdir?
---öncelikle teşekkür ederim.herzaman annemle gurur duyarım yaşadığı onca olumsuzluklara karşı hala dimdik ayakta durabilmesine hayranım ve karakter olarakta tıpatıp benzediğimiz için daima örneğim annemdir...
3 : Ben dayı olmak istiyorum. Bu soruma ne zaman evet dieceksin?
---canım benim zamanı geldiğinde dayı die peşinde koşan ufacık şeyler olacak tabiki ama henüz değil :)
ASENA...
Unutamadığın, seni mutluluktan deliye çeviren en önemli an?
---hımmm bi düşüniim ilk aklıma gelen teyze olacağımı öğrendiğim an oldu...
Bir bayanın yapmaması gereken en önemli davranış biçimi?
---kendine aşık olduğunu söyleyen her erkekle beraber olmak bana göre en adi şey...kendini kullandırtmaz gerçek bir kadın...arkasından laf ettirmez...
Benim hakkımdaki düşüncelerin?
---ben 1 yıldan fazladır burdayım ve uzun zamandır görüorum seni.bana hep soğuk ve ukala geliyorsun.gizemli olma çabaların herşeyi ben biliorum tavırların rahatsız ediyor genelde.ama forumda olmandan rahatsızlık duymuorum seninle bi sorunum yok sadece bu söylediklerimden ötürü kanımız uyuşmuo diyebilirim :)
TARIK...
1)Çalışmayı seviyor musun?
---çok seviyorum ama artık yorulduğumu hissediyorum.
2)Hayatı nasıl buluyorsun?
---hayat şuan benim için durmuş durumda devam etmeye başladığında cevaplarım sorunu :)
3) benim hakkımdaki düşüncelerin ?
---seni gerçekten çok seviyorum.iyi tanımıyorum seni ama gözümün önünde olman hoşuma gidiyor :)
ERHAN...
benimle neden konusmuyorsun artık aramızdan kara kedi mi geçti ??
--- saçmalama erhan benim senle konuşmadığım falan yok sen artık yazmıosun benim için hala en özelsin seni herzaman çok seviyorum böle bi soru sorduğun için utan kendinden ;D
selcuğu ne kadar cok seviyosun
---sevmiyorum
zamanı geirye almak gibi bir yeteneğin olsa ne zaman nereye gitmek ve neyi nasıl yaşamak isterddin
---hiç evlenmemiş olurdum konservatuara kesinlikle başlardım oyunculuğumu dahada geliştirip bi şekilde biyerlere gelirdim.dansı asla bırakmazdım sonuna kadar devam ederdim...
VOLKAN...
1- Evlenmek nasıl bir duygu , taviseye edermisin...
---doğru zamanda doğru kişiyle olduğu sürece tavsiye edilebilecek bişey tabiki...
2- Kaldırdığın avatarı yeniden koydun , ne mesajı vermek istedin
---vermek istediğim bi mesaj falan yok asla...fotoğraflara bakıodum bilgisayardaki görünce değiştirdim...
3- Kendini çok beğeniyormusun, en sevdiğin bölgen neresi
---evet kendimi oldukça beğenirim...en beğendirim 3 yerim bellidir...
1-gözlerim
2-bacaklarım
3-kalçam
soru soran herkese teşekkür ederim...
chern:
Tesekkürler canm iyi bi söylesi olmus.. :-*
chern:
:alkis
€kiNNN..:
tşkler hayatım .. ;)
ÖzNuR:
:muck