NoPASARAN! > VKFORUM Söyleşi..

Söyleşi Cevapları | ÜçİkiBir

(1/5) > >>

ÜçİkiBir:
DAYI

sedat o gün hakkında neler düşünüyorsun hani maça ikinci yarı girmiştin ve olanlar olmuştu ayrıca turnuva ve kupa gecesi hakkındaki görüşlerinide alalım
Aslında o an benim hafızamda kayıp durumda sanki o çarpışma anını hiç yaşamamış gibiyim. En son topu kendi sahamızda kontrolüme aldığımı ve sağ kanada doğru depar atmaya başladığımı hatırlıyorum, ondan sonra ne oldu hala tam olarak anımsayabilmiş değilim bazen kare kare hatırlar gibi oluyorum ama hala tam net değil. Kendime geldiğimde ambulansta bir sağlık görevlisi ve okanla birlikte oturuyoduk. "Ne oldu? nereye gidiyoruz?" diye sormuştum o zaman okana :D Şaşırmıştı yavrucak çünkü hiç baygınlık geçirmemişim sen daha iyi bilirsin tabi dayı ben anımsamıyorum o anları ne çarpma anını ne de duyduğum acıyı. O yüzden bu olayı unutmam kolay oldu :D ama hala kupayı aldığımız için takımım ve kendimle gurur duyuyorum. Hiç şans verilmemişti bize ama kupayı almasını bildik emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Kupa gecesi ise daha bi anlamlı olmuştu, şampiyon kendi takımı olunca daha bi mesut oluyomuş insan :D Başım sarılı bi şekilde katılmıştım o gece, o yüzden fazla zıplayıp eğlemedik ama yine de çok güzel bi geceydi :ok

syn_error

soru 3,5- bana beni anlatırmısın? :)
 Hayırdır can kendini mi arıyorsun bu aralar? hafızanı falan mı kaybettin bilmiyo musun sen kendini? :D Eğer öylese bi ara uzun uzun anlatırım sana eskişehire geldiğimde. :ok
 Sen bilgisine güvenen ve tartışmayı seven birisin bana göre; evrim teorisine de ayrı bi önem veriyosun birde. İnandıklarını güzel bi şekilde savunuyosun ayrıca paylaşmayıda seviyosun. Seni tam anlamıyla tanıdığımı söyleyemem ama bende bıraktığın izlenimler bu şekilde. Bir olaya veya bir olguya "acaba?" diye bakmak araştırmak güzel bişey sen de bunu yapıyorsun sanırım.

soru    3-vk forumla karşılaştırma yaptığın kaç forum var?bunları paylaşırmısın?
 Vk forumla karşılaştırma yapabileceğim başka bi forum yok çünkü burası çok farklı, apayrı bi kategoride, o yüzden benim için bi benzeri bile yok. Burda herşeyi açık olarak paylaşabiliyorum ve sizinle konuşurken tam olarak sayılmasada kısmen bi aile sıcaklığı hissedebiliyorum. Sizinle konuşmak bişeyleri paylaşmak gerçekten çok güzel başka hiçbir forumda bu denli kendimi verdiğimi sanmıyorum.

soru    2-keşke yapsaydım dediğin şeyler varmı?
 Evet bazen gerçekten yapmadığım şeyler için pişman oluyom. Bunun nedenide sanırım önceden aldığım risklerin sonucunda kaybetmem ve bi daha risk alırsam kaybederim korkusu yani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ya o misal. Yoğurdu üflüyorum önce ama daha sonrada neden ben bu yoğurda üfledim diyorum :) Risk güzel bişey eskiden çok severdim aslında, yaşlandık mı ne.

soru    1-sedat sence vk forumun en dik kafalısı kim?
asil1903 var saçlarını dikiyo falan ama sanırım sen onu sormuyosun :D bu konuda sen gerçekten iyisin ama sensin demem ayıp olur şimdi dimi :D . Şaka bi yana dik kafalılıkta bizim forumda ilk sıraya sanırım öznuru koyabiliriz ::)

Işılcan

3. ::) ve  :-\ iconlarını nie sürekli kullanıosun ?
 Aslında ben smiley kullanmayı seviyorum. Smileysiz bi mesaj bişeylerin eksik olduğunu hissettiriyo. Malum karşılıklı bir sohbet değil bu mesajlarımızdaki o anki mimiklerimizi ancak bu smileyler yardımıyla ifade edebiliyoruz. Ayrıca ben bu smileyleri yaparken gerçekten o şekillere giriyorum :D .
 Bu iki smileyi aslında aynı nedenden ötürü kullanıyorum.  Bir şeyden tam olarak emin olmadığımda bunları kullanıyorum eğer düşündüğüm şey kötüyse de :-\ bunu kullanıyorum. İkiside birşeyler düşündüğüm için oluyo anlaşılan ;D

2. Sevgilin var mı ? Varsa, adı kim ?
Şuan sevgilim yok ve adıda "kim" değil. ;D

1. Hayatta vazgeçemeyeceğin 3 şey ?
 İnsanlar için yaşamak önemlidir ama bazen yeri geliyo hayatlarından da vazgeçebiliyolar, demekki hiç birşey vazgeçilmez değildir. Ama sen bana 3 tanesini söyle diyosun, o zaman sana vazgeçebilecek olsamda benim için varlığının önemli olduğu 3 şeyi sıralayım.
1-Güvenilecek insanlar. Bu çok önemlidir bunlar için herşey yapılır, vazgeçilmemelidirler.
2-Bilgisayar. Hayatımı çok kolaylaştırdığı için sanırım vazgeçmem zor olur.
3-Tatlı. Tatlı olan herşeyi çok severim :)

chern

3) neden üçikibir ?  ;D
 Ne oldu :-\
 Ne neden ???
 ;D
 Üye olurken aklımdan neler geçiyodu şu an tam hatırlamıyorum, bir seneden fazla oldu. Ama sanırım ilk ismimi yazmıştım nick olarak ama kabul etmemişti. Hani nickin sonuna rakam falan ekleyip alternatif sunarlarya benimde o an aklıma rakamları yazıyla yazmak geldi. Sonra da ismimi de yazmamayı ve sadece ÜçİkiBir olarak yazmayı tercih ettim. Bu nickimi sadece vkforumda kullanıyorum sadece size özel bu nick :D değerinizi bilin. ;D

2) VK forum sana olumlu yada olumsuz neler verdi ?
Olumlu olarak sıcak bi ortam ve güzel dostluklar, arkadaşlıkları sayabilirim. Daha arttırmakta mümkün bunları mesela paylaşmanın hazzını yaşadım burda. Olumsuz olarak planladığım zamanda internetten çıkamamam diyebilirim; bu beni ve ablamı gerçekten çok yıpratıyo bu aralar. :D

1) Çok konusmana ragmen cok sessizsin neden sessizlik ?
 Onu nasıl yapmışım ben ya :D Sessizsin derken pek tartışmaya girmediğim ve görüşlerimi tam olarak belirtmediğim için diyosun sanırım. Bunun sebebide foruma sadece gülelim eğlenelim istemem olabilir. İsterim ki forumda hep eğlenelim çünkü normal hayatta yeteri kadar gerginliği, acıyı, hüznü yaşıyoruz zaten. Belki bu yanlış düşüncedir, gerçek hayatta yaşadığımız herşeyi forumda da yaşıyalım dersiniz belki ama benim istediğim gülmek ve güldürebilmek. :D

apranax__

3- okul geçen yıllarını şöyle bi düşün neler demek istersin bu konuda?
 İlkokuldan mı başlıyayım :D İlkokul dedim çünkü anaokuluna gitmedim ben. Hatta bazı arkadaşlarım ben ana sınıfına gittim falan derlerdi anlamazdım. Anaokulunun ne demek olduğunu ancak 3. sınıftayken anlamıştım. :D
 İlkokul yıllarıma pek hatırlamıyorum ama çalışkan bir öğrenci olduğumu düşünürdü öğretmenim. Ama ben sadece oyun oynadığımızı düşünürdüm sanırım. Matematiği çok severdim bulmaca çözüyomuşum gibi gelirdi bana sanki bi yarışmadaymışım gibi. Sınav kağıdını aldıktan 20 dk sonra öğretmenime kağıdı götürüp yıldızlı pekiyi almam çok hoşuma giderdi. Tabi bu andaki arkadaşlarımın şaşıran gözlerini izlemekte zevkli olurdu. Ama diğer derslerde bu kadar iyi değildim ama yinede matematikteki zekam Gülperi öğretmenimin gözüne girmeme yetiyodu bu yüzden seçilmiştim sanırım bilgi yarışmasında okulumuzu temsil etmeye. Buralara gelmemdeki en büyük pay sahiplerinden birisidir Gülperi öğretmenim ve bunu karşılıksız yapmış olması da gerçekten şaşırtıcı. O olmasa anadolu lisesinde okuyamaz ve belkide üniversteyi kazanamazdım. Neyse çok uzadı daldım birden çocukluk yıllarıma. ortaokul, lise ve üniverste yıllarıma yer kalmadı ama kısaca özetlemek gerekirse okul yılları çok güzel kıymetini bilmek lazım hele de üniverste herkesin mutlaka gitmesi gerek insanı gerçekten çok geliştiriyo üniverste yılları :ok

2- hayatta ve mesleki yaşamındaki hedeflerin neler?
Hayattaki hedefim......  Hımmmm......... İlk önce babamı emekli edip dertten sıkıntıdan uzak rahat yaşayabilmesini sağlamak. O beni bu zamana kadar rahat olmamı sağladıysa bende onun için bişeyler yapmalıyım onun hakkını ne yapsam ödeyemem ama en azından bişeyler yapabilirim. O çocukluğunu zamanında yaşayamamış şimdi huzura ermek onun da hakkı. Allaha şükür bu hedefime çok yakın bi zamanda ulaşıcam az kaldı. Ondan sonra ise askerliğimi yapıcam daha sonrası için netleşmiş bir planım yok henüz ne de olsa askerde uzun uzun düşünme fırsatım olacak :D
Mesleki yaşamımda ilk hedefim kendimi Dekorale kabul ettirmek ve fabrika ortamına tekrar dönüp kalite güvence konusunda bir numaralı isim olmak. Ama her zaman için bir B planım vardır benim, hatta C,D diye uzayıp giden planlar mesela yurt dışına açılmayı sayabilirim.

1- senin için ideal bir kız nasıl olmalı?
 Ne için kullanıcaz ona bağlı :ehehe
 İdeal kız; güzellikten bahsetmiyorum ideal dediğin için zaten güzel olmak zorunda :D Uzun boylu olmayacak bi kere en fazla 1.72 olacak boyu. (Buda fiziksel özellik oldu :D ) Güven vermeli karşısındakine (İnsan iş güvenliğinde çalışınca her zaman güvenliği ön planda tutuyo galiba sürekli güven der oldum :D ). Zeki olmalı birde bazı şeyleri söylemeden anlamalı. Nerde, nasıl davranacağını bilmeli. Gözleriyle konuşabilmeli.

teşekkürler... :)
Rica ederim ;)

EFSANE

3)Bir insanda aradığın özellikler nelerdir?
 Güvenilirlik
 Dürüstlük
 Hak yeme korkusu
 Espri anlayışı
 Ne istediğini bilir
 ve tabiki zeka

2)Gelecekle ilgili planların?
İlk önce babamı ve ailemi rahata kavuşturmak. İşimde kendimi kabul ettirmek. 2 sene sonra askerliğimi yapıp daha uzun vadeli planlar oluşturabilmek için zemin hazırlamak. Bu dönem içersinde kızlarla gönül bağı kurmamak :D
Askerlikten sonraki planlarım ise bi ev ve araba alıp kendi hayatımı kurmak. Evlilik şu an planlarım arasında yok ama annemin var. Beni yakın zamanda evlendirmek istiyo :D Hatta bir daha ki sene nişan yaparız bi kız bul diyo bulamazsan ben bulurum diyo :ahaha
Hayattan çok fazla bir beklentim yok sadece mutlu olabilmektir amacım bu yüzden kızlardan uzak durmam lazım :D

1)Her insanda oldugu gibi seninde zaman zaman sorunların oluyordur. bu sorunları nasıl aşıyorsun?
 Sorunları çözerken genelde ayrıntılı bi şekilde bütün alternatifleri düşünüp en doğru kararı vermeye çalışırım. Çözmek için acele etmem, acaba daha iyi yolu varmıdır onu düşünürüm. Eğer sorunlar çözülemeyecek gibiyse yoksayarım. Bunu gerçekten çok iyi yaparım :volkan2

ÖzNuR

insiyatif kullanarak ;
4- :) sende benim yerim ne ?
 Sağ Böbreğimdesin sen :D
 Çok değer verdiğim bi arkadaşımdın, çok şey paylaştık seninle ama bu aralar ne olduysa ayrı düştük senle. Bunu havaların ısınmasına dolayısıyla bol bol ayran içmemize bağlıyorum ;D

3- sana bazen çok kızsamda seni seviyorum çok iyi niyetli temiz kalplisin.bu iyi niyetinden eminimki insanlar faydalanmak istiyordur.seni bu yönde en çok kıran ne olmuştu ?
:utan İyi niyetimden faydalanmak isteyen vardır tabiki ama bunu yakınlarım bana hiç yapmadı ya da ben farketmedim. Sanırım beni kaybetmek istemiyolar ve kırmaktan korkuyolar gerçekten. Bir arkadaşımın yıllığa benim için yazdığı sözler geldi şimdi aklıma "En çok seni kırmaktan korkardım" diyordu sadece gözlerimle bakışım bile bi insanı yeterince cezalandırabiliyomuş. :volkan
Ama şu sıralar yaşar usta benim iyi niyetimden faydalanıyor sanırım ama bu uzun sürmeyecek :ehehe

2-seni gerçektede tanıyan biri olarak normal halini biliyorum süper masum süper sessiz süper doğal birisin.neden burda gerçekte olduğundan farklı duruyorsun?

Öncelikle teşekkür ederim bu söylediklerini bir iltifat sayıyorum. Aslında o gördüklerinle beni tam olarak tanıyamazsın çünkü ordaki tam olarak ben değildim :D İnsanları iyice tanımadan rahat bi şekilde hareket edemem ve genelde beni yanlış tanırlar. :D Sonuçta senle sadece iki kez karşılaştık ve bu benim sana alışmamı sağlayamadı haliyle. Aslında ben ailem içerisinde ve yakın arkadaş çevremde forumdakine çok benzer şekilde hareket ederim. Buda forumda olan samimiyetten kaynaklanıyo olsa gerek.

1- bazı konularda aslında aynı fikirde olduğun halde muhalif takılmayı seçiyorsun ya da biraz kıvılcım görünce hemen tartışma çıksın diye insanların üzerine gidiyorsun...insanları kızıştırmak nasıl bir zevk veriyor ?
 Amacım biraz ortamı hareketlendirmek. Eee ne demişler nerde hareket orda bereket ;D Ben forumda genelde gülmek istiyorum o yüzden takılıyorum hep size benim söylediğim sözlerde genelde ard niyet yoktur. Bazen böyle kızıştırırken insanların ciddi bi şekilde tartıştığını gördüğümde kötü oluyorum ama olacağı varsa da olur zaten.

adaaa

1 Krişe soru hakkımdakii dusuncelerınız :ahaha gorusurzz bash bashh :ahaha

Krişe soru :allaalla  çok hızlı neşeli temiz ve duygusalsın. Çok çabuk alevleniyosun, benden nefret ediyosun, sürekli beni takip ediyosun ama benim seni takip ettiğimi söylüyosun buna anlam veremiyorum bi türlü :D Uçmayı seviyosun ama yüksekten korkuyosun :D garip dimi :boo sıcak bir insansın sürekli pozitif görünmene rağmen içinde bir çok kederle savaşıyosun gibi sanki. Ama iyi birisin sanki. İyi bak kendine arayı fazla açma gel arada uğra bize. :D

2 Neden 321 nıckı neden benı kızdırıosun :ahaha neden ne deseem muhalıflık yapıosun :ahaha
Benim öyle bir nickim yokki ??? ÜçİkiBir var onuda yukarda cerenin sorusunda açıkladım ;D
Sorunun ikinci bölümüne gelirsek. Seni kızdırıyorum çünkü kızınca daha güzel oluyosun :safo
Sorunun üçüncü kısmına ise cevabım sana muhaliflik yapıyorum çünkü o zaman daha seksi oluyorum :P :volkan2

3 Çapkınmısın :ahaha cabuk uzun uzunn açıklaa :ahaha
 :shock Hımm. Ne? Nasıl? Çapkınım değilim ben kim uyduruyo bunları? :safo Karalama kampanyası mı başlattın hakkımda yoksa :o yeter sana bu kadar açıklama uzatmıycam daha :hih

NoPasaran

3- Mühendislik yapmaktan memnunmusun tekrar tercih imkanın olsa Endüstri Mühendisi olurmusun?
 Mühendislik benim için en uygun meslek zekamı kullanmayı seviyorum ve mühendislik gerçekten zeka gerektiren bi meslek. Bizim bölümümüzde ise biraz daha yönetim ağırlıklı olduğu için plan yapmakta çok önemli. Bir tek bu konuda sıkıntı yaşadım mesleğimde ama artık bunuda atlatıyorum yavaş yavaş. Aslında ben ilk başta bilgisayarla aram iyi olduğu için bilgisayar mühendisi olmak istiyodum fakat birde baktım ki bu beni kesmez endüstri mühendisi olup geniş alanlara açılmam gerek ve o şekilde tercihimi yaptım. Bi daha tercih imkanım olsa yine endüstri mühendisi olurdum aslında ilk başlarda biraz pişman gibiydim ama işin içine girince meslek tercihimin doğru olduğunu anladım. Ama annem benim hep doktor olmamı istemiştir hala da "keşke doktor olsaydın, yanlış meslek seçtin" der :D Bu aralar çaycımız da bana sen tam doktor olacak adamsın keşke doktor olsaydın diyo sürekli :D Yakışıklı bir doktor olurdun yanlış meslek seçmişsin diyo ama benim mesleğim doğru seçimdi :ok

2- Neden az konu açıyorsun :D
Neye göre az diyosun ??? Mesaj sayısına bakarsak forumda 9.yum konu açma sıralamasına bakarsakta 7. yim burdan mesaj sayısına göre oranlarsak az konu açmak değilde fazla konu açtığım söylenebilir :D

1- Forumda bir kaç bayanla adın aşk söylentilerine karıştı. Hangileri gerçek hangileri yalan :) Poplitik cevap verme :D
 Dediğin gibi söylenti bunlar sadece :D Hepsi yalan, Forumdan kimseye aşık olmadım ben; hoş aşk bana yüzünü gerçek hayatta da göstermiş değil. Anladımki mantıklı insanlar aşık olamazmış :D Ama bir kişiyle arkadaşlığımızı ilerletip sevgili olmuştuk.

!!!!on@t!!!!

3_Volkan abi forumu sana satsa alırmıydın ve ne karşılığında?
 Almazdım :-\
 Eğer bir şey el değiştirecekse daha iyi birisine verilmeli ama bu konuda volkan gayet güzel idare ediyo forumu benim elime geçse bu kadar zamanımı veremezdim. Tebrik ediyorum volkanı burdan :alkis

2_Forumda nie hiç görev üstlenmedin?(vermedilerse ayrı konu)
Forumda bir görevim var :D spor bölümü moderatörüyüm :D Bölümü geliştirmekle ilgili planlarım oldu fakat uygulamaya koyadım ilerde yaparız inşallah.(Bunu forum kapatılmadan önce yazmıştım şu an ellerim bomboş :D )

1_Demet ablayı tavladın mı? :D
 evet :fuu
 sanırım ::)
 Demet gerçekten güzel ve akıllı bi kız. Sanırım onun beğenisi kazanmıştım ama o kadar işte ;D

EnTeR

en büyük aşkını anlatırmısın bize adı sanı n-asıl tanıştınız ne kadar sevdin tüm detaylar
Kimseye öyle körü körüne aşık olamadım ben hatta aşık oldum bile denmez ama kız arkadaşlarım içinde en çok keşke devam edebilseydik dediğim ilk kız arkadaşımdı. Kız arkadaş demek biraz yanlış oldu belki çünkü henüz ilkokulda sevmiştik birbirimizi. Çok masumduk o zaman saf duygularla seviyoduk birbirimizi henüz kalplerimiz kötülüklerle tanışmamış henüz kirlenmemiştik. Çok farklı gelirdi, sanki büyük insanlar gibi severdik birbirimizi o zamanlarda. O yüzden en büyüğü budur, en safı en masumu budur. Tamam bütün kız arkadaşlarımın farklı bir anısı farklı bir yeri oldu bende hepsine çok teşekkür ediyorum hayatlarını benimle paylaştıkları için ama yalnız kalıp düşündüğümde en fazla özlem duyduğum odur içlerinde.

kendi sınıfındaki kızlardan kimi beğeniodun ;D ;D
beğeniyodun derken ::)
güzel bulduğun diye soruyosan, hiçbiri güzel değildi bence belki bi kaç tanesini toplarsan o zaman güzel bi kız ederdi :D Mesela ilkayın gözleri çok hoştu arwene benzetirdim gözlerini.
Davranış olarak diyosan meryemi ya da fulyayı söyleyebilirim ama hiç biri tam anlamıyla mükemmel değildi ;D

ee bide benm hakkımdaki düşüncelerin
Çalışmayı seviyosun sanırım ama nasıl eğleniceğini de biliyosun. Sence arkadaşlığın dostluğun önemi büyük; sana "one more friend?" diye sorsalar cevabının "sure" olacağını düşünüyorum :D . Zeki bi kızsın her ortama ayak uydurabilirsin. Dürüst ve inandığını savunan bi kişiliğin var ayrıca güzelde bir kuzenin var ;D bi insan daha ne isterki dimi :D İyki senin gibi bi arkadaşım var ;D
Parmakların kısa senin ya :D

saoö saol saol :ahaha :ahaha
ne demek efenim :ok :volkan

PesimiStyLe:
Teşekkürler Sedat abi  ::) :-\ ;D

ÜçİkiBir:
Ben teşekkür ederim ışılcan ilgin için :ok

NoPasarAn!:
Çok güzel olmuş sedat

Eline sağlık

ÜçİkiBir:
teşekkürler volkan. Sorularınıza layık olmaya çalışıyorum :D