NoPASARAN! > VKFORUM Söyleşi..
Söyleşi Cevapları | PesimiStyLe
PesimiStyLe:
ÖzNuR
1--Hayattaki en büyük amacın ne ? ne için yaşıyorsun ?
En büyük amacım, mutlu, huzur dolu, maddi ve manevi hiçbir sıkıntı çekmeyeceğim bi hayat ele geçirmek.. Bunların içinde de en önemlisi huzur..
2--Kendinde beğenmediğin bi yerin varmı ?
Hayır yok..
3--Kendinle en çok gurur duyduğun an ?
Ehliyet sınavımın olduğu gündü sanırım.. Araba sürmeyi 1 hafta önce öğrenmiş olmama rağmen, sınavı 96 puanla geçmiştim..
4--Herşeyi bırakıp herkesten uzaklaşmak istesen nereye giderdin ?
Duru'nun yanına giderdim. O da olmadı en büyük hayallerimden birini gerçekleştirir Japonya'ya giderdim..
NoPASARAN!
1- Duru ile neden çok kavga ediyorsunuz. Anlaşamamazzlık mı yoksa kıskançlık mı?
Aslında ikisi de değil.. Duru'yla yeri geldiğinde iyi iki dost olup konuşabiliyoruz. Ama 3 aydır ayrıyız. Özlem tavan yaptı..
2- Forumda sevmediğin insanlar varmı? Bu kişileri neden sevmiyorsun..
Tabiki var herkesin olduğu gibi.. Bana yapmacık geliyorlar, samimi bulmuyorum yazılarını ve davranışlarını. Kendilerini olmadıkları gibi göstermelerini ve yalan söylemelerini biraz da olsa anlayabiliyorum.. Ve yalan benim hayatta en nefret ettiğim şeydir!
3- Üniveriteye gideceksin nerede ve ne okumak isterdin?
En çok istediğim yer kendimi bildim bileli İzmirdi. İşin içine artık İstanbul'da girdi.. İkisinden biri olursa çok mutlu olurum..
Matematik, mühendislik ya da diyetetik düşünüyorum. Umarım üçünden biri olur..
4- Seninle bir dönemler eğitim seviyesinin ilişkilerde önemli bir yer edindiği konusunda konuşmuştuk, Sen önemli bir bölümde okursan eğer ve duru bu seviyede olmazsa, İlişkinizin geleceği hakkında ne düşünüyorsun?
Hala bu düşüncemde kararlıyım çünkü önümde canlı bir örnek 'ablam' var. Bunu Duru'yla da konuştuk ve Oda bana hak verdi. Duru'nun benden daha alt seviyede bi konumda olacağına asla inanmıyorum çünkü benden çok daha zeki. İstese herşeyi yapabilecek biri O. Zaten seneye gireceği ÖSS sınavına beraber hazırlanıcaz ve herşeyin iyi olacağına kalpten inanıyorum, inanıyoruz..
5- Tanrı inancın nedir? Yine bu konuda Duru ile problem yaşayacağını düşünüyormusun?
Daha öncede söylediğim gibi, dinimin gerektirdiği birçok şeyi yerine getirmeyen biriyim. Oruç tutamam, namaz kılmam, kapalı giyinmem vs vs.. Bu tür şeylerin göstermelik değil de kalpten olduğuna inananlardanım. Bazı şeyleri içinde yaşamalı insan..
Duru ile din konusunda bugüne kadar hiç sorun olmadı, olmayacakta. Çünkü ben baştan kabullenmiştim Ateist olduğunu ki değil artık.. O zaman olmadıysa bundan sonra hiç sorun olmaz benim için..
6- Annen ve Baban ne iş yapar ve kaç kardeşsiniz ?
Çekirdek bir aileyiz biz. Annem özel bir şirkette muhasebeciydi şuan emekli. Babamda özel bir şirkette puantördü Oda emekli oldu. Bir tane de ablam var. Süleyman Demirel Üniversitesi'nde araştırma görevlisi. Evli 1 buçuk yıldır. Şuanda hamile, Ekim'de Cemre bebeğimiz geliyor..
7- vkforumu nereden nasıl buldun.. Bu kadar uzun soluklu olacağını düşünüyormuydun..
Ekin'in tavsiyesi üzerine üye oldum VK'ya. Bu kadar uzun soluklu olacağımı az çok tahmin ediyordum zaten çünkü VK da hiç yabancılık çekmedim.. İyiki de üye olmuşum çünkü bana hem sıkı dostluklar kazandırdı, hem de Dupdurumu...
oyunbozan
1. Işıl kimdir necidir ne yapar neleri sever bize kendinden bahseder misin?
02.02.1989 Isparta doğumluyum. Bu yıl 2. kez ÖSS'ye girdim ve 9 gün sonra açıklanacak sınav sonuçlarını bekliyorum. Yıl boyunca çektiğim streslerden sonra kafamı dinlemeye çalışıyorum tüm gün boyunca. Şuan yaptığım pek birşey yok aslında. Tüm gün evde takılmak hoşuma gidiyor açıkcası. Tam bi anne kuzusuyum zaten. Annemsiz hiçbir şey yapamam. Ayrıca her türlü mantar yemeğini, mayonezi, krem peyniri çok severim. Kıskancım, hemde çok.. Duru'yu gözümden bile sakınırım. Bu kadar yeter sanırım..
2. Şu anda Türkiyenin hangi mevkinde ne görevi yapmak isterdin?
İzmir'de veya İstanbul'da Matematik üzerine bir meslek sahibi olmayı çok isterdim..
3. İyiki yapmışım dediğin bir olay var mı?
Aslında birçok olay var. İyiki sayısalı seçmişim, iyiki Anadolu lisesi mezunuyum, iyiki Ispartalıyım, iyiki böyle bi aileye sahibim, iyiki seçiciyim, iyiki bu foruma üye olmuşum ve iyiki Duru'yu kazanmışım..
!!!!on@t!!!!
1-durucan abiyle nerde ne zaman tanıstınız?
Durucanla VK'da tanıştık. İlk zamanlar aramız hiç iyi değildi ama bir anda nasıl olduysa bilmiyorum, Duru'ya Ondan hoşlandığımı söylerken buldum kendimi.. Gerisi de çorap söküğü gibi geldi zaten..
2-hangi takımlısın?
Forza Beşiktaş!
3-hangi üniversiteyi hedefliosun?
İzmir Ege Üniversitesi
adaaa
1- Hayatta yapamam dıyebılecegın neler var tatlm ?
Asla kereviz yiyemem, süt içemem ve sigara kullanmam..
2- Durucanın neyı senı bukadar etkıledıde booleee ıcten asık oldun bakımm canımmmmm.. şaka bı yana canımm nasıl basladı bu aşk
İlk başta tabiki yazıları. Çok zeki bir insan çünkü Duru. Ayrıca forumdaki çoğu kişiye soğukken bana hiç soğuk davranmadı. Biraz da bu tavrı cazip geldi aslında. Daha sonraları da bana yaşattığı aşk, benim için yaptığı fedakarlıklar Ona daha da, hiç kopmamacasına bağlanmama neden oldu..
3- Uzak mesafelere ragmen hatta kucuk yasına ragmen buyuk bır olgunlukla bana gore bır ılıskı yurutuyorsun ..yurutuyorsun dıyorum cunku cogu sey bu asamada bayanlarda bıtıo sahsen benım cesaretım yok sımdı bırde unıverste meselen var İstanbul,Burdur dısında baska bı yer olursa aılendende sevdıgınden de uzak olucaksın belkıde hayatında ılk kez yalnız kalıcaksın bunları dusunuyormusun ,bunlar senı korkutuyormu, mucadele edıck daha cok gucun var mı ?
O kadar çok korkuyorumki bunu kelimelerle ifade edemem sanırım. Çünkü ilk kez ailemden uzak bi hayat geçiricem ve üstesinden kalkabilir miyim bilmiyorum açıkcası. Ama sevdiğimden ayrı kalıcam diye hiç korkmuyorum çünkü öyle bir durum olmayacak. Üniversite bizim kavuşmamız gibi birşey oldu zaten. Daha rahat görüşebilicez artık ve bu beni heyecanlandıran en önemli şeylerden biri, Duru içinde öyle..
4- Hobilerinden,fobilerinden kısaca soz edermisin bjk hariç
Hobilerim; Converse koleksiyonum, internet, Matematik, popcorn, kumpir, avrupa yakası, müzik, dans, deniz vs vs..
Ama fobilerim o kadar çok ki saymakla bitmez sanırım.. En önemlisi bunlardan karanlık kesinlikle. İnanılmaz korkuyorum öyle böyle değil yani.
5-Benımle ılgılı dusunceler sıkayetlerin neeelerdirr
Seninle ilgili hiçbir şikayetim yok açıkcası. Çünkü seni eleştirebilecek kadar tanımıyorum. Ama Antalya'da buluştuğumuzda bol bol tanıma fırsatım olacak. Çok cıvıl cıvıl, deli dolu, şirin, sempatik birisin. Sende benim gibi pembeyi çok sevenlerdensin.. Girdiğin ortamları hareketlendirebileceğini düşünüyorum tıpkı girdiğin zaman VK'yı hareketlendirdiğin gibi..
CRN
1) Vk forum sana neler kazandırdı ?
VK bana o kadar çok şey kazandırdı ki.. En önemlisi Duru'yu Aşkı kazandırdı. Tabiki yeni arkadaşlıklar kazandırdı. Bilgi paylaşımlarında eksik yönlerimi anlamama sebep oldu. Her zaman bana destek olan, olacak bi forum VK. Ve ben gerçekten bu ailede olduğum için çok mutluyum. Gerçekten Biz Bir Aileyiz!
2) Isıl nasıl bi anne olur ??
Harika bir anne olacağımı düşünüyorum açıkcası. Bebeğimin üstüne titreyen, O ağlarken ağlayan, gülerken gülen, hiç düşünmeden Ona canımı verebileceğim bir anne olurum kesinlikle..
3) Seninle nerden baksan 4 yılı askındır birlikteyiz bu süre icinde üf cernimmm keske tanımasaydım seni dedigin oldumu
Tabiki olmadı çünkü öyle birşey demeye hakkım olmadığını düşünüyorum.. Çok şeyler paylaştık seninle, paylaşmaya da devam ediyoruz. Bana herkesten daha fazla güvenmen emin ol beni çok gururlandırıyor. Her zaman yanındayım bunu unutma bebeim..
€kiNNN..
1- uniden sonra kısmet olursa duru ile hangi ilde yaşamayı planlıysunuz?
Cadı seni... Bilmiyorum ama ben İzmir olsun isterdim.. Herşeyi zaman gösterecek artık..
2- benim hakkımda ne düsünüosun seni en çok ve en uzun tanıyan iki kisiden biriyim nede olsa
Daha öncede söylediğim gibi, sen hem ablam oldun, hem sırdaşım, hem de dert ortağım,dostum... Seni kimselere değişmem. Ne kadar alıngan, aşırı duygusal olsanda ben seni böyle seviyorum.. Ekünüm benim..
3- duru ile gün ay yıl olarak nekadar oldu ilişkiniz ?
Çarşamba günü tam 6 ay olacak..
4- burcunun kadınımısın özelliklerin uyuyormu?
Kesinlikle uyuyor.. Yenilikçi, aşırı duygusal biriyim. Herşeye ağlama yeteneğine sahibim. Demode olmuş hiçbir şeyi kullanmam. Aşka aşık biriyim.. Herşeyimle yaşarım o aşkı ve sevdiğime herşeyimle bağlanırım..
5- muhtemelen bunları cevaplarken pınar dönmüş olacak pınarla 1 hafta nasıl dı ? nasıl geçti ?
Çok çok iyi geçtiğini söyleyemicem. Ama keyfili bi haftaydı ikimiz içinde. Gezdik, eğlendik, spor yaptık.. Bi şekilde dolu dolu geçirmeye çalıştık..
6- ceren, ışıl nasıl bir anne olur demiş bende ışıl nasıl bir eş olur diye sorayım ?
Eşimin üstüne titreyen, Ona herşeyimle bağlanan, asla sözünden çıkmayan, sadık bir eş olurum.. Asla saygısızlık yapmam ve Onu küçük düşürecek bir davranış sergilemem. Yıllar geçse bile Ona olan aşkımdan 1 gram eksilmez, aksine her geçen gün artar...
7- üzgün olduğun anlarda yada çok sevinçli olduğun anlarda ne yaparsın ışıl nasıl davranırsın paylaşarakmı yada ne bileyim anlıyosun sen beni?
Zaman zaman paylaşırım ama bazende çok yalnız kalmak istediğim anlar olmuyor değil.. Üzüntümü bi şekilde içimden atmaya çalışırım. Ağlayarak, düşünerek, arkadaşlarımla konuşarak ya da Duru'yla paylaşarak.. Sevincimi kesinlikle paylaşırım, özellikle Duru'yla.. Onunda benim kadar mutlu olduğunu anlamak hiç zor değil.. Çünkü ben ağlarken ağlar, gülerken güler Duru.. Hayattan keyif almamı sağlayan en önemli şeylerden biri de bu zaten..
8- istediğin bölümü okuyamassan ikinci üçüncü seçeneklerin vardır muhakkak ?
Tabiki var.. İlk tercihim kesinlikle Matematik üzerine olucak.. Ondan sonraki tercihlerim, çeşitli mühendislikler ve diyetetik..
duManiac
şu 2 günde gördüğüm kadarıyla duruya çok çok bağlısın. bu nasıl oldu?
Aslında tuhaf birşey değil bu.. Böyle olması gerektiğini düşünüyorum. İnsan sevdiğine bağlı olmalı, sadık olmalı ve herşeyiyle sevmeli.. Bende onu yapıyorum, attığım her adımı söylemekten hiç gocunmadım bu zamana dek, asla da gocunmam.. Ben böyle mutluyum..
ist. e gidince ilk napıcaz =)
Seni bilemem kuzu ama ben Duru'nun boynuna atlayacağım...
senin için ben neyim hihi
Sen benim için hayatımda olan özel insanlardan birisin. Sana asla kıyamıyorum ne yaparsan yap. Ama kendini değiştirmelisin kuzu. Nasıl bu kadar değiştiğini anlayamadım ama böyle de seviyorum seni..
AtakaN
1 - oss sınavından sonra forumda cok aktıfsın hedefınde yonetımde olmak varmı?
Evet. Hedefim 'Melekler Şehri' bölüm modluğuydu.. Ulaştım..
2- forumda en cok sevdıgın kımler var
Tek tek isim vermenin bi anlamı yok aslında. Ama herkesin olduğu gibi benim içinde özel insanlar var bu forumda. Duru, Ekin, Ceren, Volkan abi ve sen bunlardan bazılarısınız..
3- ıyıkı vkforuma gelmısım dedıgın neler var
Daha öncede söyledim. En önemlisi Duru, Volkan abi ve daha sonra sen varsın. Ne kadar eskisi gibi aramızda olmasanda, varsın Atakan abi..
4- karıyer hedefın nedır?
Üniversiteyi bitirdikten sonra, yüksek lisans ve doktora.. Ardından da üniversitede en üst seviyelere kadar çıkıp kendimi göstermek..
5- ask ıcın olmelımı
Hayır, yaşamalı... Hemde doya doya.. Her anı, her saniyeyi asla teğet geçmeden yaşamalı..
eliffff
1- yasadıgın ulkeyıı sevıyormusunn. egerr sana ımkan sunsalarr burdan kacıp baska bır ulkeye gıdermıydınn nedenn ?
Seviyorum tabiki.. Ama öyle bir imkan sunsalar tek merak ettiğim bi ülke oda Japonya..
2- Askın uzun soluklu olması ıcın ne yapılmalıdırr ?
Öncelikle karşındaki insana saygılı ve anlayışlı olacaksın.. Onu tüm kalbinle seveceksin ve Ona bağlanmaktan asla korkmayacaksın.. Ve en önemlisi sadık kalacaksın..
3- herkesın muhakkak yaptıgı hatalar vardırrr senınde keskee bunu yapmasaydımm dedıgın oldumuu olduysaa nedırr ?
Lise yıllarında yaptığım birçok hata var.. Değmeyecek insanlara gereğinden fazla değer vermek bunların arasında ilk sırada..
Şuana dönecek olursak da, Duru'yla olan tartışmalarımızda bazen hakim olamıyorum sinirlerime ve aptalca kararlar alıyorum. Uygulayamayacağımızı bile bile hemde.. Bunları yapmamış olmayı isterdim..
EnTeR
1-yaşam felsefen nedir biraz aktarabilirmisin
Anı yaşayanlardan biriyim aslında. Yaşamımın her anından zevk almaya çalışan, kendini çok seven biriyim. Birçok kez mantığımı kullandımsa da aşk beklenmedik bir anda kapımı çaldı ve bende bunun önüne geçemedim.. Şuan aklımda sadece üniversite ve Duru'ya kavuşma hayali var. Gözüm ikisinden başkasını görmüyor..
2-evlilik hakkındaki düşücelerin
Ben evliliğe her zaman sıcak bakmışımdır, şuanda olduğu gibi.. Evlenmeyi ve bi bebeğimin olmasını çok istiyorum.. Kendimize ait bir ev, bir mutfak, eşyalar vs vs.. Beni çok heyecanlandıran şeyler...
3-bir erkekde olmazsa olmazların
Saygı herşeyden önce.. Saygı olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum.. Benimde tabiki belli başlı kriterlerim var. Kendine bakmalı, iyi giyinmeli, temiz olmalı, zeki olmalı, kültürlü ve modern olmalı..
ÜçİkiBir
1- Pesimistyle nedir bize kısaca anlatır mısın?
PesimiStyle, aslında bir yaşam biçimi ama 6 ay kadar oluyor benden uzak duralı.. Duru'yu tanımadan önce çok karamsardım ve iyi şeyleri pek fazla düşünemezdim. Ama Duru'yu tanıdıktan sonra herşey pembe oldu gözümde siyahtan çok.. Bu nicki gerçekten seviyorum ama şunu söylemeden de geçemicem, bana pisi demeyin pesi deyin..
2- Evinizde yangın çıksa, ilk dışarı çıkaracağın şey ne olurdu?
Şey değilde şeyler olurdu heralde.. Telefonum, balığım, converselerim, romanlarım..
3- Zengin bir erkek mi yoksa parası bol olan bir erkekle mi evlenmek istersin?
İkisinden birini seçmem gerekiyorsa, tabiki zengin bir erkek olur bu. Çünkü zenginlik sadece maddiyata dayalı birşey değil. Kalbende, kültür olarak da zengin olmalı insan..
4- Benim hakkımdaki düşüncelerin nelerdir?
Foruma üye olduğumda ilk hoşgeldin diyen kişisin Sedat abi.. Saygı duyuyorum sana herşeyden önce. Zaman zaman yazılarınla ve o meşhur iconlarınla sana sinir olsamda gelip geçiyor bir anda.. İyiki varsın..
5- Durudan ayrıldınız mı tam bilmiyorum ama farzet ki ayrıldınız ve aradan biraz zaman geçtikten sonra duru forumdan başka bir kızla bir ilişkiye başlarsa, forumu terk eder miydin? Neden?
Hayır ayrılmadık. Düşüncesi bile kötü.. Ama farzedelimki oldu, şuanki kadar aktif olmayacağım kesin forumda. Yani en azından O yokken gelirdim çünkü küçük kalbim kaldırmaz Onu başka biriyle görmeyi..
Duru
1-hiç olmadık yere,olmadık bi sebepden dolayı tartışıyoruz . Ve bu bazen senin ufak şeylere sinir olmandan kaynaklaıyor.Neden değişmeye çalışmıyorsun.Sözde kalmasın artık değişiyorumlar.
Evet hiç olmadık yere, olmadık bir sebepten dolayı tartışıyoruz tıpkı senin beni olmadık yere kırdığın gibi... Emin ol değişiyorum ama sen görmüyorsun. Dün gece saat 4'e kadar söylediklerimi tekrar söylememe gerek yok. Seni gözümden sakınıyorum ben ve aynı şekilde senden de bekliyorum. Hakkım bu benim..
2- Pek konuşmuyoruz bu konuyu fakat hissettiğim kadarıyla gıdadan çok matematik okuma isteğin var.tercih kağıdını önüne aldığında ailemin düşüncelerine göremi seçim yaparsın,yoksa bunu bana bırakınmı dersin.
Tabiki ailemin düşünceleri de önemli benim için, asla çekinmem fikirlerini almaktan ama bana bırakmalarını kesinlikle söylerim. Çünkü kendim için savaştım 3 yıl boyunca..
SanSaR
1-Üniversiteyi kazandığın zaman hangi bölümü neden okumak istiyorsun
Daha önce de belirttiğim gibi birçok tercih seçeneği var kafamda.. Ama tabiki en başta Matematik geliyor benim için. Çünkü ben lisede Matematik birincisiyim.. En iyi yaptığım şeylerden biri ve başarılı olacağıma inanıyorum..
2-yaşın küçük ama geleceğe yönelik bir planlaman var mı?
19 yaşındayım. Çok da küçük sayılmam aslında.. ve tabiki herkes gibi benimde geleceğe dair birçok planım var. En önemlisi eğitimim.. En üst seviyelere kadar taşımak istiyorum kariyerimi.. Daha sonra Duru'yla mutlu ve huzurlu bir hayat.. Kimseye hesap vermeden, sadece ikimizin olacağı bir hayat...
3-sıkı bi rap , converse hayranısın ikisininde nedenlerini alayım neden bi rock pop değilde rap neden bi adidas ,nike değil converse
Aslında çok sıkı bir rapsever değilim.. Sadece Sagopa Kajmer'i dinlemekten çok zevk alıyorum.. Birçok dissi ve beati beni anlatıyor. En iyi rapçi bence Türkiye'de.. Converse zaten benim için bir tutku, hastalık ne denilirse artık.. Çok zevk alıyorum converse giymekten. Ara sıra nike ya da başka marka spor ayakkabılar giydiğim oluyor ama forza converse diyorum...
Soru soran ya da sormayan herkese çok teşekkür ederim.. Farkettimde ilk söyleşiden bu yana çok değişmiş herşey. En önemlisi ilklerim değişmiş. Ama rahatsız mıyım, kesinlikle hayır. İnsanlara hakettiği kadar değer vereceksin, soruları cevaplarken bunu anladım. Herkes yaşadıklarından ve seçimlerinden sorumludur...
Tekrar teşekkür ederim... ;)
SanSaR:
üzel bir söyleşi olmş teşekkür ederim
★ Kartaliçe ★:
teşekkürler canım
NoPasarAn!:
Saol canım
Güzel sorular soruldu ve cevapları güzel oldu
EnTeR:
güzel söleşi olmuş teşekkürler ışılcan ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git